Ford va livra alimente cu mașini autonome: proiectul pilot începe în Statele Unite

de Daniel Popescu
Miercuri, 14.11.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Ford a încheiat un parteneriat cu celebrul retailer Walmart pentru a livra alimente cu mașini autonome la domiciliul clienților.

Marii constructori auto continuă dezvoltarea mașinilor autonome prin lansarea unor proiecte pilot cu diverse organizații.

Cel mai recent exemplu este oferit în această săptămână de Ford, care a anunțat semnarea unui parteneriat cu retailerul Walmart pentru a livra alimente la domiciliul clienților.

Constructorul american va utiliza mai multe modele pentru acest serviciu și le va modifica pentru a oferi condiții optime pentru păstrarea proaspătă a alimentelor. De asemenea, Ford va simula o varietate de scenarii, inclusiv livrărilor multiple în cadrul unei singure călătorii sau experiența pe care o are clientul final în momentul în care primește pachetul de la o mașină autonomă.

În fiecare mașină autonomă se va afla însă și un șofer care va interveni prompt la volan în caz că este nevoie.

Planul celor de la Ford și Walmart este ca opțiunea de livrare de alimente cu mașini autonome să fie disponibilă în 800 de magazine din 100 de orașe americane până la finalul acestui an, înainte că numărul să se dubleze pe parcursul anului viitor.

Via Ford

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru