Masini autonome Ford

Marti, 27 August 2019 | Masini autonome

Ford susține că mașinile autonome vor avea o durată de exploatare de numai 4 ani: "Utilizarea acestora va fi mult mai intensă"

Oficialii Ford anticipează că mașinile autonome vor avea o durată de exploatare de numai 4 ani, întrucât acestea vor fi utilizate intensiv în zone care în prezent sunt deficitare în privința transportului.
Miercuri, 14 Noiembrie 2018 | Masini autonome

Ford va livra alimente cu mașini autonome: proiectul pilot începe în Statele Unite

Ford a încheiat un parteneriat cu celebrul retailer Walmart pentru a livra alimente cu mașini autonome la domiciliul clienților.
Luni, 19 Septembrie 2016 | Masini autonome

Angajații Ford vor deveni "cobai" pentru mașinile autonome: din 2018, vor călători fără șofer în incinta fabricii din Detroit

Ford va oferi angajaților mașini autonome pe care să te testeze în interiorul fabricii din Detroit, ca parte a pregătirilor pentru lansarea primului model autonom de serie în 2021.
Vineri, 16 Septembrie 2016 | Masini autonome

A început revoluția: Uber a introdus în SUA primele mașini autonome pentru serviciul său de transport de persoane (VIDEO)

Uber a introdus 4 mașini autonome pentru serviciul său de transport în orașul american Pittsburgh, ca parte a unui program pilot care vizează revoluționarea modului în care călătoresc oamenii.
Joi, 20 August 2015 | Modele noi

Ford a patentat o mașină autonomă care transformă interiorul în birou mobil în timpul mersului

Ford a înaintat o cerere la biroul de patente din SUA pentru conceptul unui vehicul autonom care are scaunele reconfigurabile, capabil să le permită șoferului și pasagerului din dreapta să călătorească cu spatele la direcția de mers.
Vineri, 09 Ianuarie 2015 | Tehnologie

Şeful Ford: "Anul 2020 va aduce lansarea mai multor maşini complet autonome”

Mark Fields, CEO-ul Ford, estimează că anul 2020 va aduce lansarea mai multor modele de automobile care vor avea moduri de conducere complet autonome. Şeful Ford nu a confirmat încă lansarea unui asemenea model din partea mărcii pe care o conduce.
Miercuri, 07 Ianuarie 2015 | Modele noi

Ford lucrează la maşinile complet autonome cu un preţ abordabil

Oficialii Ford şi-au declarat intenţia de a dezvolta şi comercializa vehicule cu mod de conducere complet autonom la un preţ accesibil în viitor.

Tag-uri similare

Ford, masini autonome, Ford Mondeo, Ford Fusion, masini autonome Ford
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru