FOTOSPION: Imagini cu Hyundai Ioniq 7, viitor SUV electric cu 7 locuri

de Tiberiu Safta
Sambata, 18.05.2024
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Au apărut mai multe imagini spion cu viitorul Hyundai Ioniq 7 din timpul testelor publice. Noul model va fi un SUV electric cu 7 locuri, iar lansarea sa va avea loc în iunie.

Constructorul sud-coreean va lansa în această vară noul Ioniq 7, un viitor SUV electric cu 7 locuri. Noul model a fost surprins de către fotospioni în timpul testelor publice, înainte de lansarea oficială care va avea loc în iunie.

Până atunci, putem observa design-ul general al noului model, care este aproape identic cu conceptul Hyundai SEVEN, prezentat în 2021. Caroseria are un design rotund, fluid și neted, iar în partea din față putem vedea farurile așezate pe două niveluri. În partea din spate avem stopuri LED cu o semnătură luminoasă sub forma unor pixeli, iar aici vedem și al treilea stop care acoperă o mare parte din terminația plafonului.

Noul Hyundai Ioniq 7 ar urma să fie bazat pe platforma E-GMP și ar putea împărtăși propulsoarele cu Kia EV9. Cel din urmă model este disponibil în versiuni cu 201, 215 și 380 de cai putere. Bateriile de 76 kWh, respectiv de 99 de kWh prezente la Kia EV9 vor fi și acestea preluate de către Ioniq 7.

Deocamdată, Hyundai nu a dezvăluit data lansării noului model.

IMAGINILE SPION POT FI VĂZUTE AICI

via Carscoops

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru