FOTOSPION: Imagini cu viitorul Audi A6 Avant electric

de Tiberiu Safta
Joi, 21.12.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Au apărut primele imagini spion cu viitoarea generație Audi A6 Avant. În premieră, modelul de clasă executive va fi exclusiv electric.

Viitoarea generație Audi A6 Avant va fi complet electrică, în timp ce versiunea cu motoare termice va fi botezată A7 Avant. Recent, noul model al germanilor a fost surprins în timpul testelor publice, ocazie cu care au fost publicate și primele imagini spion cu noul model.

Din imaginile disponibile putem observa un design complet nou al părții frontale, care va avea acum faruri separate pe două niveluri. Tot în imagini putem vedea și puțin din profilul lateral al noului model, care va avea mânere noi și camere video în locul oglinzilor.

În partea din spate avem stopuri cu un design nou și care încorporează tehnologie LED. Bineînțeles, bara din spate integrează și un difuzor aerodinamic pentru o notă de sportivitate.

Deocamdată, nu se cunosc foarte multe informații tehnice despre viitorul Audi A6 Avant. Știm, în schimb, că acesta va fi bazat pe platforma dedicată PPE și ar putea avea un propulsor care va dezvolta circa 380 de cai putere, preluat de la Q6 e-tron.

Alături de asta, bateria ar urma să aibă o capacitate de 100 de kWh.

Audi nu a confirmat data lansării oficiale a noului model.

IMAGINILE POT FI VĂZUTE AICI.

via Carscoops

Comentarii (3)

  • Are faruri de Citroen.
    2 1
  • Se pare că Citroen inspiră nume mari, ca BMW sau Audi.
    3 0
  • La cum e camuflat, zici ca e ceva Nio sau alt chinezism.
    S-a dus pe apa sambetei designul si la astia, daca doar o grila in bara face diferenta dintre un noname generic si un brand.
    Intr-un fel ar trebui sa fie bine, pt ca avem faruri separate, micute, care normal ar trebui sa fie mai ieftine (logic ca vor fi mult mai scumpe ca deh, nu e nimeni sa ii pedepseasca cand ridica de preturi fara motiv) in caz de accident. S-a spart doar farul de jos, inlocuiesti doar farul de jos.
    Spre exemplu kia face faruri care incep din bara de jos si se termina undeva la parbriz. Acolo orice mic eveniment rutier risca sa coste o avere.
    4 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru