FOTOSPION: Primele imagini cu viitorul Ford Puma facelift. Va primi și versiune electrică

de Tiberiu Safta
Marti, 13.06.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Au apărut primele imagini spion cu viitorul Ford Puma facelift. Noul model va fi produs la uzina de la Craiova și va primi, în premieră, o versiune electrică. Debutul va avea loc anul viitor.

Ford Puma este pe cale să primească un facelift. Cu această ocazie au apărut primele imagini spion cu noul model camuflat din timpul testelor pe șoselele publice. Noul Ford Puma facelift va fi produs exclusiv la uzina de la Craiova, iar debutul oficial va avea loc abia în 2024.

Până atunci, avem ocazia să vedem câteva dintre detaliile estetice ale noului model. Mașina surprinsă în fotografiile spion este versiunea mai puternică Puma ST. Din aceste imagini putem vedea, chiar și cu prezența camuflajului, o parte frontală ușor revizuită. Se pare că sigla Ford va fi mutată pe grilă, la fel ca la Focus facelift și Fiesta facelift.

De asemenea, se speculează că noul Ford Puma facelift primește faruri cu un design nou și o bară față revizuită, care nu mai încorporează luminile de ceață ca versiunea din prezent. Cel mai probabil, acestea vor fi integrate în farurile principale, însă acest lucru nu a fost confirmat deocamdată. Partea din spate nu va suferi prea multe schimbări, posibila excepție fiind doar o semnătură luminoasă nouă pentru stopuri.

Noul Ford Puma facelift va primi, în premieră, o versiune electrică.

Și aceasta va fi produsă la uzina de la Craiova. Versiunea cu zero emisii va fi bazată pe aceeași platformă cu versiunile cu motoare termice și hibride. Așa cum spuneam, debutul oficial al noului Ford Puma facelift va avea loc în 2024.

Imaginile spion cu noul Ford Puma facelift pot fi văzute aici.

via Motor1

Comentarii (1)

  • Ford România este Otosan Turcia ....

    Aşa numit model "electric" este un amarât de micro hibrid.

    Ford USA / Germania este altă poveste.
    2 12

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru