Galerie foto: Primele imagini cu noul Citroen C5 Aircross, noul SUV al francezilor

de Bogdan Mirică
Vineri, 14.04.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
O serie de imagini ale noului Citroen C5 Aircross au fost dezvăluite deja neoficiale. Crossover-ul francezilor seamănă foarte mult cu actualul Citroen C3.

Citroen încearcă să profite cât mai repede de explozia segmentului SUV-urilor. motiv pentru care, la doi ani de la apariția conceptului Aircross, în cadrul Salonului Auto de la Shanghai, francezii se pregătesc să dezvăluie versiunea de serie a acestuia. Bineînțeles, tot la Salonul de la Shanghai, pentru a-și exprima legăturile puternice cu aceaastă piață.

Înainte ca Citroen să publice informații oficiale cu nou său SUV, botezat C5 Aircross, o serie de fotografii au ajuns pe internet și dezvăluie formele crossover-lui. Din fericire, noul C5 Aircross împrumută mult din designul futurist al conceptului prezentat în 2015, ceea ce înseamnă că vom avea încă o apariție neobișnuită pe străzile europene.

Chiar și așa, C5 Aircross păstrează filosofia brandului și o îmbuteliază în dimensiuni ceva mai generoase. Avem o parte frontală dominată de liniile grilei și ale blocurilor optice cu LED, un profil care nu adoptă plasticul Airbump pentru protecția ușilor, dar vine cu plastic în zona inferioară a caroseriei, și avem un posterior cu stopuri dreptunghiulare și o semnătură LED cu aceeași formă geometrică.

Urmareste Automarket
Privit doar din față și din spate C5 Aircross seamănă destul de mult cu Citroen C3.

Interiorul va oferi o combinație de culori interesantă, un design minimalist și un schimbător de design futurist.

Gama de motorizări va fi cea specifică grupului PSA Peugeot Citroen, dar este încă neclar dacă vom vedea asociată și o tracțiune integrală la unele dintre aceste soluții de propulsie.

Mai multe informații despre noul Citroen C5 Aircross vor fi dezvăluite în cadrul Salonului Auto de la Shanghai.

Comentarii (9)

  • Ok, au nimerit-o. E chiar frumos.
    24 6
  • Dumitru
    Design placut si original (cu un plus pentru interior!) Bravo!
    22 6
  • ...si mie-mi place.
    3 5
  • Interioare din ce în ce mai frumoase la PSA.
    19 7
  • E de laudat ca arata aproape 100% cu conceptul Citroen Aircross Crossover :-)
    3 2
  • 1. Din fata pare Duster.
    2. Materialele din foto par in trendul Peugeot- Citroen, adica ieftine si slab asamblate.
    9 38
  • Designul este excelent si la exterior si la interior. La interior prefer ergonomia gen Peugeot 3008/5008, bordul imbracand soferul si avand ecranul deasupra plansei de bord pentru o lizibilitate excelenta (ca la Mazda, Audi, Mercedes).

    Oricum, PSA e pe drumul cel bun din toate punctele de vedere, fie ca vorbim de design, consumul declarat mai nou apropiat de cel real, materiale excelente aproape premium pe noile Peugeot 3008/5008 (aici se vede mana Faurecia, companie detinuta de PSA, care produce interioarele pentru Audi/VW, Rover sau Volvo).

    Banuiesc ca dpdv al clasei vorbim de suv mediu gen Touareg tinand cont de 5? Sau e vorba de un suv compact cu ampatament largit, gen Kodiaq? Poate ne lamuresc cei de la AM :-)
    13 5
  • andrei
    Din pacate design-ul nu are legatura cu calitatea la Citroen. Masinile dezamagesc. C4 Cactus este foarte prost lucrat si asta se vede la scurt timp dupa ce aduna niste kilometri.
    5 1
  • OVIDIU
    DIN FERICIRE OAMENII NU MAI PUN BOTUL LA TOATE TROACELE
    SUNT LA AL II CITROEN SI POT SPUNE DOAR ATAT SUNT SUPERBE DIN TOATE PUNCTELE DE VEDERE
    CALITATE INTERIOR MOTOR ELECTRONICA MATERIALE
    O PLACERE
    ASTEPT SA VAD CE VOI CUMPARA IN CONTINUARE
    1. C4 1,6 HDI MASINA NOUA
    2. C4 PICASSO 2 HDI 150 CU SUSP PNEUMATICA PE SPATE CONFORT SUPREM MASINA NOUA AN 2010
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru