Gama Corvette Stingray se îmbogăţeşte cu două ediţii speciale numite Atlantic şi Pacific

de Dragoș Băltățeanu
Miercuri, 30.04.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Chevrolet a anunţat că va lansa două ediţii speciale ale modelului Corvette Stingray botezate Atlantic şi Pacific. Ambele aduc doar modificări de ordin vizual, motorizarea fiind identică cu cea a modelului Corvette normal.

Pentru clienţii amatori de modele speciale, Chevrolet a decis să lanseze două ediţii limitate ale noului model Corvette Stingray. Modficările aduse celor două modele speciale botezate Atlantic şi Pacific sunt doar de ordin vizual, motorizările fiind identice cu cea a modelului normal. Chevrolet Corvette Atlantic este o versiune cu accente de lux a modelului Corvette Convertible. Versiunea se poate deosebi de varianta de normală prin spoilerul faţă inspirat de sportivul Corvette Z06 şi jantele cromate. Anumite elemente ale caroseriei sunt vopsite în culoarea Shark Grey, iar clientul primeşte şi un set de bagaje create special pentru acest model. 

Chevrolet Corvette Stingray Atlantic edition

Urmareste Automarket
Ediţia Corvette Pacific este disponibilă doar în variantă coupe şi mizează pe un look mult mai agresiv. Fibra de carbon de pe praguri, plafon, carcasele oglinzilor şi spoilerul faţă este lăsată la vedere, iar pentru o imagine fioroasă, două dungi negre sunt pictate pe întreaga lungime a caroseriei.
Se mai adaugă etrieri vopsiţi în roşu şi jante negre satinate cu margine roşie. Interiorul este garnisit cu tapiţerie neagră cu cusături roşii. 

Ambele versiuni speciale pot fi comandate atât cu transmisie manuală cu şapte trepte sau automată cu opt trepte. Vânzările încep pe piaţa nord-americană în a doua parte a anului, însă preţurile nu au fost anunţate încă.

Via Autoblog.com

Comentarii (1)

  • Absolut superbe!Astept cu nerabdare sa vad ce poate noul Z06 pe circuit.
    5 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru