Chevrolet Corvette Stingray - producția debutează cu seria limitată Premiere Edition

de Dragoș Băltățeanu
Sambata, 29.06.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Chevrolet marchează debutul vânzărilor pentru noul Corvette Stingray cu o ediție limitată de 500 de unități numită Premiere Edition.

Chevrolet a anuțat că va produce o serie limitată de 500 exemplare ale noului Corvette Stingray numită Premiere Edition. Prin această ediție limitată, Chevrolet marchează debutul producției de serie a noului supercar, dar sărbătorește și 60 de ani de existență a modelului sport. Toate cele 500 de unități sunt bazate pe versiunea de top 3LT a noului Corvette Stingray și vor fi vopsite în culoarea Laguna Blue, în timp ce interiorul va fi finisat cu piele întoarsă Brownstone și inserții din fibră de carbon.

La exterior, elementele specifice pentru seria limitată sunt plafonul de fibră de carbon vizibil, o evacuare modificată și pachetul Performance Z51 cu suspensie Magnetic Selective Ride Control. Mai sunt vizibile capota specifică și logo-ul Stingray amplasat pe pragurile interioare și pe jante. În plus, cei care achiziționează un astfel de exemplar pot opta și pentru un set complet de genți de voiaj produse de Thule și personalizate de Chevrolet.

Cele 500 de exemplare vor avea un număr de identificare (VIN) special ce începe cu seria 300001, plus o plăcuță cu număr de serie amplasată în habitaclu. În ceea ce privește motorizarea, aceasta nu a suferit modificări, fiind vorba de motorul V8 de 6.2 litri ce dezvoltă 455 CP.

Via Carscoops

Comentarii (3)

  • As fi bucuros daca as putea testa macar o zi o astfel de "jucarie". Chiar si un model mai vechi. Consider ca a incerca un V8 e un lucru pe care nu trebuie sa-l ratezi in viata.
    15 2
  • inexorabil
    Daca ar fi ramas cu vechiul "trup", tinand cont de bordul superb al noii generatii (care mi se pare conceput in stil aero, "orientat spre sofer", o reeditare moderna a expresivului C4), atunci ar fi rezultat o bijuterie de la care nu mi-as fi dezlipit ochii zi si noapte......
    2 6
  • Interesant articol.Acum sa vedem cate se vor cumpara.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru