Feedback

Chevrolet Corvette Stingray

Miercuri, 30 Aprilie 2014 | Modele noi

Gama Corvette Stingray se îmbogăţeşte cu două ediţii speciale numite Atlantic şi Pacific

Chevrolet a anunţat că va lansa două ediţii speciale ale modelului Corvette Stingray botezate Atlantic şi Pacific. Ambele aduc doar modificări de ordin vizual, motorizarea fiind identică cu cea a modelului Corvette normal.
Marti, 11 Martie 2014 | Modele noi

Cadillac pregăteşte o invazie europeană cu noile ATS şi Escalade

Cadillac vrea să îşi extindă acoperirea şi în Europa. În cadrul Salonului Auto de la Geneva, oficialii Cadillac şi-au exprimat intenţia de a oferi o gamă premium capabilă să rivalizeze cu brandurile germane.
Vineri, 15 Noiembrie 2013 | Tuning

7 ZILE DE TUNING: Cele mai reuşite 10 maşini din ultima săptămână (19)

Rubrica noastră de tuning reuneşte săptămâna aceasta două exemplare Mercedes S-Klasse şi alte două produse din curtea Range Rover. Nu lipseşte nici primul kit pentru Volkswagen Golf 7 GTI şi nici Ferrari 458 Italia.
Sambata, 29 Iunie 2013 | Modele noi

Chevrolet Corvette Stingray - producția debutează cu seria limitată Premiere Edition

Chevrolet marchează debutul vânzărilor pentru noul Corvette Stingray cu o ediție limitată de 500 de unități numită Premiere Edition.
Miercuri, 29 Mai 2013 | Modele noi

Noul Chevrolet Corvette Stingray are 460 de cai putere

Chevrolet a făcut publice astăzi resursele noului său Corvette Stingray. Modelul american dispune de un motor V8 de 6.3 litri care oferă până la 460 de cai putere şi 630 de Nm.
Duminica, 03 Martie 2013 | GENEVA 2013

Chevrolet Corvette Stingray Convertible - primele imagini oficiale

Chevrolet a dat publicității primele două imagini cu varianta decapotabilă a noului Corvette Stingray. Noul model va fi prezentat oficial la Salonul Auto de la Geneva.
Miercuri, 30 Ianuarie 2013 | Industrie

Chrysler nu va aduce noul Dodge SRT Viper în Europa

Chrysler a anunţat oficial că nu intenţionează să comercializeze noul Dodge SRT Viper pe piaţa din Europa. În schimb se va concentra mai multe pe piaţa americană.
Miercuri, 30 Ianuarie 2013 | Modele noi

Chevrolet Corvette Stingray Cabrio ar putea debuta în Europa la Salonul de la Geneva

Chevrolet Corvette Stingray Cabrio ar putea ajunge în Europa mai repede decât ne aşteptam. Americanii plănuiesc lansarea unei variante decapotabile a supercarului chiar în cadrul Salonului Auto de la Geneva.
Marti, 15 Ianuarie 2013 | Feature

TOP 10: Premiere la Salonul Auto de la Detroit 2013

Salonul Auto de la Detroit deschide în fiecare an sezonul lansărilor de modele noi. Este primul eveniment expoziţional important din industria auto, iar ediţia din acest nu duce lipsă de premiere interesante.
Luni, 02 Noiembrie 2009 | Modele noi

OFICIAL: Chevrolet a prezentat Corvette Stingray Concept

Designerii Chevrolet au creat un concept aniversar intitulat Corvette Stingray, care sarbatoreste 50 de ani de la prezentarea lui Corvette Stingray Racer Concept.

Tag-uri similare

Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru