Corvette Stingray

Duminica, 22 Decembrie 2019 | General

Informații neoficiale: noul Chevrolet Corvette a parcurs circuitul de la Nurburgring în 7 minute și 28.3 secunde

Noul Chevrolet Corvette echipat cu pachetul Z51 a parcurs un tur pe circuitul german de la Nurburgring în 7 minute și 28.3 secunde, conform unor surse apropiate companiei americane. Vechea generație C7 Corvette Z51 a fost mai lentă cu aproape 5 secunde.
Vineri, 19 Iulie 2019 | Modele noi

Versiuni noi pentru proaspătul Chevrolet Corvette: americanii pregătesc o variantă cabrio, dar și sisteme de propulsie electrificate

Oficialii Chevrolet au confirmat faptul că noua generație Corvette va primi în scurt timp și o versiune cabrio. Ulterior, sub capota modelului american vom vedea și sisteme electrificate de propulsie.
Vineri, 19 Iulie 2019 | Modele noi

Chevrolet a prezentat noua generație Corvette: C8 Stingray are motor V8 amplasat central cu 502 CP

Chevrolet a publicat primele imagini și detalii referitoare la noua generație Corvette. Versiunea de bază poartă numele de Stingray și este echipată cu un V8 aspirat natural de 502 CP și 637 Nm.
Joi, 31 Decembrie 2015 | Interviu

Cadou de sfârșit de an: Barack Obama, invitatul lui Jerry Seinfeld într-un Corvette Stingray din 1963

Președintele Statelor Unite ale Americii primește la Casa Albă o vizită mai puțin protocolară decât de obicei: comedianul Jerry Seinfeld și un Corvette Stingray de a doua generație. Discuția e una pe care oricine trebuie s-o urmărească.
Joi, 26 Decembrie 2013 | Tuning

12 LUNI DE TUNING: Cele mai „nebune” 10 maşini din acest an

Rememorăm astăzi cele mai nebune creaţii din lumea tuningului, consemnate în 2013. Începem cu un Range Rover roz şi terminăm cu un Volkswagen Golf I înzestrat cu 1013 cai putere.
Vineri, 28 Iunie 2013 | Tuning

7 ZILE DE TUNING: Cele mai reuşite 10 maşini din ultima săptămână (12)

Automarket vă aduce şi la acest sfârşit de săptămână cele mai atrăgătoare propuneri din lumea tuningului. Răspund la apel multe modele germane, dar şi noul coupe Alfa Romeo 4C.
Luni, 14 Ianuarie 2013 | Modele noi

Corvette Stingray, noua generaţie a supercarului american

Chevrolet a prezentat astăzi noua generaţie a lui Corvette. Aceasta vine cu un salt estetic major, o motorizare cu sistem de dezactivare a cilindrilor şi cu un interior perfecţionat.
Luni, 02 Noiembrie 2009 | Modele noi

OFICIAL: Chevrolet a prezentat Corvette Stingray Concept

Designerii Chevrolet au creat un concept aniversar intitulat Corvette Stingray, care sarbatoreste 50 de ani de la prezentarea lui Corvette Stingray Racer Concept.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru