Salonul Auto de la Geneva 2013

Corvette Stingray Cabrio va debuta la Geneva

Publicat Joi, 07.02.2013
de Sebastian Toma
Comenteaza 1
Corvette Stingray Cabrio va debuta la Geneva - Poza 1
General Motors a anunţat debutul versiunii decapotabile a lui Corvette Stingray pentru Salonul Auto de la Geneva. Pentru moment, americanii au prezentat doar o imagine teaser a acestui model.

Esential 450 CP oferă motorul V8 de 6.2 litri al noii generaţii Corvette.
Corvette Stingray va primi o versiune decapotabilă la Salonul Auto de la Geneva. Pentru moment, constructorul american a prezentat doar un teaser al versiunii decapotabile a supercarului său. Americanii sunt foarte entuziasmaţi de lansarea acestei versiuni de caroserie a lui Corvette la Geneva, deoarece mai mult de jumătate dintre fanii acestui model sunt din afara Statelor Unite ale Americii, iar modelul a ajuns să fie admirat şi pe pieţe pe care nu este comercializat.

"Fiecare Corvette este proiectat din start ca o maşină decapotabilă. Noul Stingray nu face excepţie de la regulă, atât coupe-ul, cât şi versiunea decapotabilă fiind proiectate să exceleze în orice situaţie, fie că vorbim despre deplasările zilnice, o călătorie de-a lungul continentului sau o fugă pe serpentine.", a declarat Tadge Juechter, inginer şef al proiectului Corvette.

Versiunea standard a lui Corvette Stingray Coupe este echipată u o transmisie manuală cu şapte trepte şi sistem Active Rev Match, cuplată unui motor V8 de 6.2 litri, care prezintă injecţie directă, distribuţie variabilă şi un raport de compresie ridicat, de 11.5:1.

Unitatea LT1 din aluminiu are o configuraţie OHV şi oferă 450 CP şi 610 Nm.

Automarket.ro la Salonul de la Geneva 2013

Automarket va fi prezent în perioada 4-6 martie la Salonul de la Geneva şi vă va prezenta live pe site şi pe pagina de Facebook ultimele noutăţi, informaţii şi imagini de la standurile constructorilor auto prezenţi la evenimentul din Elveţia.

Via GeneralMotors


Comentarii (1)

  • Sunt tare curios cum va arata.
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru