Genesis G70 Shooting Brake a debutat dinamic la Festivalul Vitezei de la Goodwood

de Alexandru Monenciu
Joi, 08.07.2021
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Genesis a marcat debutul dinamic al noului G70 Shooting Brake, în cadrul Festivalului Vitezei de la Goodwood, cu o filmare spectaculoasă din dronă. Acesta este un model gândit special pentru publicul din Europa.

Reprezentanții Genesis au anunțat, la finalul lunii iunie, că noul G70 Shooting Brake va debuta public cu ocazia Festivalului Vitezei de la Goodwood.

Celebrul eveniment și-a deschis porțile în urmă cu puțin timp, astfel că marca asiatică a marcat momentul cu o filmare spectaculoasă din dronă.

În clip se poate observa cum break-ul sud-coreenilor, un model gândit special pentru publicul european, parcurge celebrul traseu din curtea Lordului March.

Noul Genesis G70 Shooting Brake va fi lansat în Europa odată cu G70 sedan și cu SUV-ul GV70. Inițial, portofoliul va include modelele G80 și GV80, cele două putând fi comandate în Germania, Marea Britanie și Elveția din vara acestui an.

via Genesis

Comentarii (3)

  • O masina frumoasa, va fi la fel de rara ca la fel de frumoasa Kia Stinger.
    10 2
  • Cu toate reclama, nu cred ca pot sterge designul neinspirat cu n faruri si stopuri. Fiind si o marca noua, bazata pe Hyundai, nu cred ca vor convinge pe multi sa aleaga asa ceva in detrimentul Audi/Bmw/Merc.
    4 11
  • @GabiA
    Cred ca asta e si ideea: sa nu ii convinga pe cei ce aleg germane, ci pe ce satui de germane care vor altceva.
    Eu unul as alege Genesis, Kia in locul oricarui BMW, Merc, Audi.
    Aici gusturile nu se discuta, mie imi place sa fiu diferit de turma cocalareasca.
    Germanii nu se mai pricep demultisor la masini: fac design cu care atrag, dar nu masini. Si sa iei pe baza de frumusete inseamna sa fii prost fudul si fara creier.
    4 4

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru