Genesis înființează propria divizie de performanță: Magma

de Tiberiu Safta
Marti, 26.03.2024
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Genesis a anunțat oficial înființarea propriei sale divizii de performanță. Noua divizie se numește Magma, iar modelele sale ar urma să fie disponibile și în Europa.

În cadrul Salonului Auto de la New York, marca sud-coreeană de mașini premium a anunțat oficial înființarea unei noi mărci care să servească drept noua divizie de performanță pentru Genesis. Noua marcă înființată se numește Magma, iar primul concept a fost deja dezvăluit.

Mai exact, este vorba despre noul concept GV60 Magma, care anunță o viitoare versiune de performanță a SUV-ului electric. Așa cum sugerează chiar numele noii divizii de performanță, conceptul este vopsit într-o nuanță de portocaliu și prezintă un design nou al caroseriei, mai agresiv față de versiunea obișnuită a lui GV60. În față avem o bară nouă cu o priză de aer mai mare și mai lată, precum și elemente aerodinamice noi.

Conceptul aduce aripi evazate și elemente aerodinamice noi în jurul acestora, precum și jante noi de 21 de inch. Pe plafon sunt vizibile mai multe elemente aerodinamice, iar în spate avem un eleron pronunțat, alături de un difuzor integrat în bara de protecție.

Chiar dacă nu avem imagini cu interiorul, Genesis spune despre noul concept că aduce scaune sport de tip scoică și cu spătare vopsite în culoarea exterioară a mașinii.

Acestea sunt îmbrăcate în piele nappa în combinație cu alcantara, iar cusăturile speciale prezintă forme de romb pe spătarele scaunelor.

Deocamdată, Genesis nu a confirmat care va fi primul model de serie vândut sub noua divizie de performanță. Este posibil ca noile modele Magma să ajungă, eventual, și în Europa.

via Genesis

Comentarii (1)

  • Cătălin
    Sa ne spună dacă au estimat cate bucăți vor sa vândă....
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru