Genesis lansează propria divizie de personalizare „One Of One” pentru exemplare unicat

de Tiberiu Safta
Vineri, 10.06.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Genesis, marca premium a Grupului Hyundai Motor, se pregătește să lanseze propria divizie de personalizare. Aceasta se va numi „One Of One” și va debuta, mai întâi, în Coreea de Sud, în acest an. Astfel, Genesis va produce, în viitorul apropiat, modele unicate cu ajutorul noii divizii.

Constructorul sud-coreean de mașini de lux dorește să intre pe piața modelelor unicate. Pentru asta, Genesis a anunțat că va lansa propria sa divizie de personalizare, care va fi botezată „One Of One”. Astfel, constructorul de mașini de lux al Grupului Hyundai Motor se va alătura altor mărci de lux, precum Rolls-Royce, Bentley și Mercedes-Benz în a oferi exemplare unicate pentru anumiți clienți.

Noua divizie va debuta în Coreea de Sud și, cel mai probabil, aceasta va fi disponibilă și pe alte piețe din lume în viitorul apropiat. Mașinile care vor fi create de noua divizie vor beneficia de nuanțe speciale și exclusive, alături de elemente estetice unice, precum și de materiale și tapițerie speciale la interior. Mai mult, divizia „One Of One” își propune să producă și câteva exemplare blindate.

În prezent, Genesis oferă un program de personalizare în Coreea de Sud pentru modelul GV80. Programul, numit „Your Genesis”, oferă până la 104.000 de configurații diferite doar ale acestui model.

Cu ajutorul noii divizii „One Of One”, clienții vor putea colabora direct cu studio-ul de design al mărcii pentru a crea un model unicat, pe gusturile fiecăruia.

via Carscoops

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru