Genesis vine în Europa în vara acestui an. Asiaticii promit și un model dezvoltat special pentru europeni

de Alexandru Monenciu
Miercuri, 05.05.2021
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Genesis va comercializa mașini în Europa. Anunțul a fost făcut într-o conferință de presă, în cadrul căreia asiaticii au confirmat și lansarea unui model dezvoltat special pentru publicul european.

Genesis, divizia de lux a celor de la Hyundai, a devenit un brand de sine stătător la finalul anului 2015. Primul model din noua eră, sedanul G90, a fost lansat în 2017.

Acum, reprezentanții constructorului asiatic de automobile tocmai a anunțat, în cadrul unei conferințe de presă susținute la Frankfurt, că va comercializa mașini pe piața europeană începând cu vara acestui an.

Mai marii companiei promit o politică de prețuri corectă, dar și mașini construite la calitatea cu care sunt obișnuiți clienții de pe Bătrânul Continent.

Mașinile vor fi vândute publicului fie prin intermediul așa numitelor Genesis Studios (primele vor fi deschise la Londra, Munchen și Zurich), cât și online.

Inițial, portofoliul european va include modelele G80 (inclusiv versiunea electrică) și GV80. Pentru început, acestea vor fi disponibile în Germania, Marea Britanie și Elveția. Ulterior, clienții europeni vor primi și modelele G70 și GV70.

Până la finalul acestui an, Genesis va lansa și un model dezvoltat exclusiv pentru piața europeană.

Odată cu debutul pe Bătrânul Continent, Genesis va lansa și Planul de Asistență pe 5 ani.

Prin intermediul acestuia, clienții vor primi mașini de curtoazie (atunci când mașinile lor vor fi în service, spre exemplu), asistență rutieră, în cazul unei defecțiuni, iar sistemul multimedia se va actualiza over-the-air.

via Genesis

Comentarii (14)

  • PedoPhil Collins
    Foarte bine,ma!Am mai zis asta,vine tavalugul asiatic in viitor iar hoașca Europa n-are ce face in afara sa ne mai bage tot noua niste taxe in plus,niste reeducare sau ceva parnaie pe la domiciliu.Ma amuza tare!
    20 11
  • Asta e o veste buna. N-am vazut niciuna reala, pe strada, dar masinile lor par excelente in poze si in descrieri. Ma bucur ca vin in Europa, ma mir ca n-au venit mai demult.
    21 7
  • Foarte bine, acum nemtii vor avea încă un concurent de învins, coreenii au imagine buna, adică Hyundai și Kia, Genesis are ceva șanse in plus față de Lexus, la vremea lansării.

    Te plangi prea mult @ Tatraurs de invazia asiatică, in conditiile in care ai spus ca-ti vei da banii cu plăcere pe o masina chiar si chinezeasca, sa moara de ciudă nemții. Da-i liniștit, dar in momentul in care si chinezii vor dori mai multi bani la salarii, ieftineala pe care o vezi acum va dispărea, de altfel cam incepe sa dispara, apar tot mai multe modele electrice chinezesti care costa 40-50.000 euro, ieftin ce sa spun.
    18 2
  • @dan-grc
    Cat mai e huzur o sa te bucuri de steagul curcubeu deasupra capului,de corporatisti stangisti si de-o falsa bunastare,libertate si siguranta.Exact ca saracanul troglodit care a imprumutat bani multi de la banca girand cu casa si viata si o boiereste in primele zile .Preferi un faliment lent dar sigur si o indobitocire totala in masa si schimbarea demografica fatisa sau un faliment rapid al celor care pun biciul pe tine,lesa si botnita? Din care crezi ca mai avem sanse sa schimbam ceva? Pana nu mancam pietre la propriu,n-o sa se schimbe nimic.Schimbarea poate pleca doar de jos,teoretic .Sper sa vad falimentul total al Europei in max 10 ani si pe politruci pe unde scot camasa cand hoardele de spalati pe creier n-o sa mai aiba ce manca sau ce detine in proprietate.Cele cateva sute de milioane de europeni sadea n-o sa mai poate decat schimba pampersii asiaticilor.Mai multa Europa socialista acum,deschideti granitele.
    13 13
  • Mancatul pietrelor si biciul mai pot exista doar intr-o dictatura cruntă, ești dispus ?

    Mai există o soluție, un nou razboi mondial, o noua reasezare, dar sunt șanse sa iasa cu distrugere totala, cine supravietuieste se intoarce in Evul Mediu.
    18 2
  • Adevarul e ca fraiera aia care nu sti daca e femeie sau barbat, in loc sa conduca Europa o tot da ca s-a simtit ofensata cu sofa-gate......feminista curului.....
    Dar asa e, cand esti incompetent, arati ca de fapt tu esti prost ca au uitat unii un scaun in plus......
    10 9
  • @dan_grc
    Nu exista pericolul unui razboi mondial intr-o lume globala,deocamdata. Atata timp cat exista posibilitatea ca macar 0,1% dintre cei cu lesa sa isi piarda influenta. Iar daca da,copiii lor n-o sa vada cum e viata din transee. Si nu de razboi au nevoie acum sa ne decimeze,ca pasionat de fotografie vintage,am vazut cum erau Parisul,Londra,Chicago,Detroit,Stockholm,Munchen...in anii 1950,1960 si ce au devenit acum in timp de pace.Cat inca mai e bunastare pe datorie si huzur,n-o sa se schimbe nimic ci o sa ne adancim mai mult in mlastina neomarxista.Asa ca banul meu n-o sa mai mearga pe produsele europene intr-o Europa spalata pe creier care e cu botnita pe mine si nu ma lasa sa gandesc altfel decat e propaganda oficiala. Si o sa ne fie rau cu oricine o sa le ia astora locul,sunt constient de asta,suntem in el pana la gat,dar hei,mai facem o parada,un dansul pinguinilor,mai deschidem o granita,mai aducem niste popoare asiatice tinere cu varsta de armata,numai barbati la 20 de ani ca sa ne plateasca pensia si scapam cu bine din asta. Viitor luminos,ai sa vezi.
    8 11
  • inexorabil
    Ce previzibil, ce banal...

    Orbită de strălucirea profitului, Triada tradițională a abdicat fără ezitare de la imperativele calității totale, iar "roadele" unei asemenea opțiuni (fatale?) încep să apară...Și, oricât i-aș stima eu, luciditatea din mine respinge neîntârziat cacealmaua compusă din sintetice "lucioase" (deh, care provoacă iluzia de "premium") și din high-tech...de consum.

    Din aceste considerente, cu profund regret, am hotărât să mă reorientez: Porsche (doar supercar și sedan) și anumite modele VW (Golf R, Typ 2 T3 Syncro, Touareg 5.0 V10 TDI și Phaeton 6.0 W12).

    On topping. @mip a gustat pe viu Genesis. Sigur ar fi binevenite niște impresii de la el, adică de la cineva care are atuul experimentului.
    12 9
  • Johnny
    Noul tratat cu China ne va aduce foarte curand o serie de modele electrice interesante. Hyundai si toti ceilalti vor avea concurenta serioasa. Ma indoiesc ca vor avea mai mult succes decat Lexus in zona premium. Acolo nu merge politica sa lasam un euro mai ieftin si exoplodeaza vanzarile....
    5 1
  • Johnny
    Noul tratat cu China ne va aduce foarte curand o serie de modele electrice interesante. Hyundai si toti ceilalti vor avea concurenta serioasa. Ma indoiesc ca vor avea mai mult succes decat Lexus in zona premium. Acolo nu merge politica sa lasam un euro mai ieftin si exoplodeaza vanzarile....
    4 1
  • da ...

    l-am vazut in 2019 la salonul auto de la noi din sat...
    cel mai mult mi-au sarit "in ochi" scaunele !!!
    mi s-au parut mai confortabile decit cele de audi/bmw/mb ... inclusiv bancheta din spate !
    interiorul era f bine finisat, materiale faine si placute la atins; desenat cu gust chiar daca nu era prea original ca idei ...

    coreeni -asa cum le e obiceiul- l-au garnisit cu toate briz-briz-urile la moda !!!
    bravo lor ...

    ce pot sava zic, asa ca posesor de hyundai de aproape 10 ani (in iulie e sorocul), despre briz-briz-uri, e ca tin, se pot folosi mult ... si bine ! nu se strica cu una cu doua ...
    un punct mai slabut al lor ar fi suspensia, telescoapele se duc cam usor, dar bucsaraiele sunt durabile ... transmisii si motoare bune (in special cele in V6, chiar daca am vazut aci in presa o elantra cu motor de 1,8 L care in 5 ani a facut 1.000.000 km !)

    genesis e o marca acum, in urma cu 10 ani era doar un model ...
    au masini frumos desenate, de calitate buna ... la pret mult mai mic decit concurenta; la pret ar fi de zis ca diferentele ce erau acu 10 ani intre ele si marcile/modelele consacrate sunt mult mai mici acum ...
    in europa au si obstacolul supra taxelor pe importurile din afara uniunii ...

    personal le doresc succes, chiar daca ma cam indoiesc de cita priza vor avea la public; mai ales in europa !
    nici aci peste ocean nu se vind prea bine, daramite acolo ...
    in ciuda faptului ca au o calitate perceptibila buna, garantie serioasa, pret corect si finantari atragatoare ...
    subevaluate dupa mine ...

    drumuri bune sa aveti !
    17 1
  • Clique
    O să aibă soarta lui Infiniti
    10 3
  • Cred ca aceste limuzine de lux, care nu au o imagine de marca si sunt implicit mai ieftine, sunt pentru bogatasii wanna be, in special cei chinezi, care cumpara si variantele long ale clasei C, A4 si seria 3. Cine doreste chiar rafinament si are bani, isi va lua modelele originale.
    5 3
  • Boldfrank
    Hyundai crede ca o sa reuseasca cu Genesis unde Nissan cu Infiniti a esuat, si s-a retras.
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru