Grupul Volkswagen are o nouă structură de organizare: “Împărțim responsabilitatea pe mai mulți umeri, vom fi mai rapizi și mai eficienți”

de Paul Cosma
Luni, 25.06.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Grupul Volkswagen a anunțat o schimbare structurală în cadrul companiei, astfel încât brandurile sale să își asume responsabilitatea pentru diferite piețe de activitate. Spre exemplu, Seat se va ocupa de Africa de Nord, în timp ce Audi va coordona Orientul Mijlociu și regiunea Asia-Pacific, cu excepția Chinei.

Scandalul Dieselgate a lăsat urme adânci pe imaginea grupului Volkswagen. Nemții vor să se “scuture” de greșelile trecutului și propun o nouă structură de organizare, în care brandurile grupului să aibă mai multe responsabilități.

Noua organizare a grupului presupune că fiecare brand va avea în grijă o regiune sau mai multe. Spre exemplu, Seat va fi responsabil de piața din Africa de Nord, Audi va coordona Orientul Mijlociu și regiunea Asia-Pacific, cu excepția Chinei. Skoda va fi responsabilă de extinderea grupului VW pe piețele din Rusia și India. Brandul Volkswagen se va ocupa, printre altele, de America de Nord și America de Sud.

Împărțim responsabilitatea pe mai mulți umeri și vom face grupul Volkswagen să fie mai rapid și mai eficient,” a explicat CEO-ul Herbert Diess.

Nemții speră că noua formă de organizare va ajuta grupul să vină cu oferte relevante pentru clienții săi, într-o manieră care să asigure dezvoltarea regională a brandurilor sale.

Via Volkswagen

 

Comentarii (8)

  • nici unul dintre aceste principii n-a fost respectat pana acum. Vinovatia a fost aruncata pe un singur tap ispasitor (care va fi sacrificat, sic!, pe altarul, sic!, binelui comun), vor face apel la programe de software mai performante si vor angaja o noua generatie de ingineri de soft din China, recunoscuti pentru capacitatea de a fi ieftini si buni

    eu asta inteleg
    13 6
  • @vianu
    N-ai inteles nimic.
    5 10
  • Nu conteaza ce scandal de emisii mai inveteaza astia, ce modele noi o sa apara la concurenta, tot ceva din grupul VAG o sa imi cumpar. Nu exista alte masini pt mine.
    8 11
  • vw s-a apucat de facut carnati
    @Sandu
    Bravo, antena 3 ! Dar un Lexus in loc de un passat nu ai vrea ?! Ori poate un Volvo, DS, etc.
    6 7
  • lexus? glumesti. chinezarie din aia nu vreau. volvo sa iti iei tu, adica ford vrei sa spui. DS? tocmai ziceau ca o sa stopeze productia la modelele DS din cauza vanzarilor asa bune pe care le au. antena3? nu ma uit, nici nu e in grila de programe
    7 11
  • vw s-a apucat de facut carnati
    @Sandu
    Lexus e chinezarie, Volvo e Ford, DS nu se mai fabrica,...
    Asta imi arata inca odata profilul clientului de Vag si anume ca ,,n-ai cu cine,...,,,
    8 8
  • @sandu

    (...) adica ford vrei sa spui (... )

    omul a ajuns deja pe Luna, sa stii. A dat si la ziar.
    7 6
  • Articolul este foarte explicit ... pentru cine dorește să înțeleagă, cine nu dorește este o altă discuție.
    Observ că există o isterie totală legată de VAG...ok este poate parțial justificată desi nu trebuie dramatizat, dar un lucru trebuie înțeles sau dacă nu măcar acceptat și anume că unui iubitor și detinator de produse din cadrul grupului VAG nu îi poți propune/recomanda alte mărci fie ele dincategoria celor respectabile ( vezi cazul Lexus ) fie ele din categoria altele ( mai ales Ford ) pentru că nu sunt pe aceeași filozofie auto ( dpdv conceptual ) și parțial au dreptate justificată în mod real.
    Ca și concluzie argumentele sunt una, preferințele nu se discută, iar atacurilor și ironiile nu își au locul.
    7 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru