Grupul Volkswagen va închide temporar toate fabricile din Europa: producția din Italia, Portugalia, Slovacia și Spania va fi oprită în această săptămână

de Paul Cosma
Marti, 17.03.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Grupul Volkswagen a anunțat închiderea temporară a tuturor fabricilor din Europa, începând cu producția din Italia, Portugalia, Slovacia și Spania în această săptămână. “2020 va fi un foarte dificil. Pandemia de coronavirus produce provocări operaționale și financiare pe care nu le cunoaștem deocamdată,” a spus CEO-ul Herbert Diess.

Toate brandurile grupului Volkswagen vor suspenda temporar producția din Europa, din cauza coronavirusului, după cum a anunțat șeful companiei.

Până la sfârșitul săptămânii, vor fi închise fabricile VW din Spania, Portugalia și Slovacia, respectiv unitățile Lamborghini și Ducati din Italia. Ulterior, și celelalte uzine din grup vor fi închise.

Potrivit nemților, cele mai multe fabrici ale grupului vor fi închise timp de două sau trei săptămâni.

“2020 va fi un foarte dificil. Pandemia de coronavirus produce provocări operaționale și financiare pe care nu le cunoaștem deocamdată,” a spus CEO-ul Herbert Diess.

Via Reuters

 

Comentarii (5)

  • Asa baieti,dati vine pe o gripa ceva mai agresiva!
    8 6
  • nu zău! e o simplă gripă. parcă așa ziceați. merkelica zicea ca 70% din populație o s-o facă. de ce vă mai stresați? de ce închideți? când ați văzut că în China se închid orașe de 20 milioane de locuitori, voi vă gândeați că toată lumea o să dea buzna în showroom-uri să vă cumpere mașinile.

    În Europa este începutul.
    Să vedem câte teasere mai plublicați acum.

    UE este depășită total. Se vede că este un construct artificial și incapabil. Un construct făcut numai să asigure piețe libere și sclavi pentru concerne, Când a dat de greu, fiecare țară moare pe limba ei.
    8 6
  • Da,e o simpla gripa. Din 2019 e inceputul in Europa,inceputul celei mai mari crize economice,gripa asta e doar scanteia. Sa vedem ce ni se pregateste,ce urmeaza pe motiv de pandemie.
    6 1
  • Economia mondiala va fi afectata in intregime. Modelul actual, globalizarea integrala (istorica vorbind a inceput odata cu primele calatorii/.descoperiri transoceanice) are avantajele si dezavantajele sale. Nu ar fi de mirare ca aceasta criza sa fie cu mult mai grava decat cea din 2008.
    6 1
  • Industria auto a inceput sa scada cu luni bune inaintea pandemiei, care s-a suprapus nefericit.
    9 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru