Hollywood-ul este mai aproape de noi: Discovery a filmat în România o mini-serie despre istoria mărcii Harley Davidson

de Daniel Popescu
Luni, 29.08.2016
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Postul de televiziune Discovery a filmat în România o mini-serie despre istoria mărcii de motociclete Harley Davidson. Aceasta va fi transmisă în 3 părţi în luna septembrie.

România a devenit în ultimii ani platoul de filmare al unor producţii importante de la Hollywood, iar acum a venit rândul celor de la Discovery să folosească ţara noastră pentru un proiect special.

Celebrul post de televiziune de programe documentare a filmat în România la începutul acestui an o mini-serie despre istoria mărcii Harley Davidson, care se numeşte "Harley and The Davidsons" şi care va fi difuzată pe Discovery Channel în 3 părţi de câte două ore în 11, 18 şi 25 septembrie.

"Ţara noastră şi capacităţile de producţie existente aici se bucură de apreciere la nivel global în cadrul Discovery. Au fost câteva luni foarte intense, în perioada martie-iulie, însă a fost spectaculos să vedem cum se naşte un produs Discovery şi să fim alături de actori celebri de la Hollywood sau de cascadori", spune Ada Roseti, Director de Programe Discovery pentru Europa Centrală şi de Est.

Urmareste Automarket
Producţia a fost realizată în colaborare cu Studiourile Castel Film şi îi are în rolurile principale pe Michiel Huisman, Robert Aramayo şi Bug Hall, primii doi fiind cunoscuţi pentru rolurile pe care le-au avut în celebrul serial Game of Thrones.
Mini-seria spune povestea mărcii Harley Davidson de la fondarea acesteia de către Walter Davidson, Arthur Davidson şi Bill Harley, care au avut parte de numeroase obstacole înainte de a se bucura de succes.

"Este genul de poveste sinceră şi captivantă care se potriveşte perfect cu Discovery Channel. Este o poveste despre nişte fraţi pe care voinţa de fier şi dorinţa de a reuşi i-au ajutat să combată ideile convenţionale ale epocii. Fondatorii companiei Harley-Davidson nu au creat o simplă motocicletă, ci însuşi spiritul întreprinzător modern", a declarat Rich Ross, Group President la Discovery Channel.

Via Discovery România

Comentarii (3)

  • Cu totata stima, insa n-am prea inteles legatura dintre Discovery si ....Hollywood -::))
    7 1
  • cand ai nevoie sa filmezi scene de lupta cu dragoni si vrajitori ... NouaZeelnada - ai acolo tot ce-ti trebuie
    cand ai nevoie sa filmezi ceva in decorul anilor 1900 ... romanik, ca suntem cu 100 de ani in urma :))
    12 0
  • Michiel Huisman aka Daario Naharis din GoT :-)
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru