Land Rover se reinventează: Range Rover, Defender, Discovery vor deveni mărci proprii

de Tiberiu Safta
Marti, 25.04.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Jaguar Land Rover, grupul care deține cele două mărci britanice de mașini de lux, anunță că marca Land Rover urmează să fie reinventată. Mai exact, numele Range Rover, Defender și Discovery vor fi transformate în mărci proprii.

Marca Land Rover este pe cale de a fi restructurată semnificativ în viitorul apropiat. Noua restructurare constă în transformarea numelor Range Rover, Defender și Discovery, numele modelelor Land Rover din prezent, în mărcii proprii.

Cu privire la acest lucru, Gerry McGovern, directorul de creație Jaguar Land Rover, spune că prin această transformare, fiecare marcă va avea propriul său caracter unic, precum și o gamă de produse proprii, față de un singur model. Întreaga schimbare a imaginii Land Rover face parte din planul Reimagine inițiat de grupul britanic în urmă cu doi ani.

Din fericire pentru fanii mărcii, numele Land Rover nu va dispărea. „Numele Land Rover va rămâne”, a declarat un purtător de cuvânt al grupului britanic. „Este puternic, bine cunoscut și vom folosi această forță colectivă pentru a oferi mărcilor noastre autenticitate și scop”, a mai adăugat acesta la final.

via Land Rover

Comentarii (2)

  • Banditos
    Oare motivul sa fie faptul ca acei constructori care au vanzari de sub 300.000 unitati sau considerati de nisa vor fi scutiti sau vor avea derogari de la viitoarele reglementari cu privire la emisii?
    9 0
  • @Banditos
    Desigur.
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru