Honda CR-V primește motorul diesel de 1.6 litri pe piața din România

de Dragoș Băltățeanu
Sambata, 12.10.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Importatorul oficial Honda în România a anuțat că modelul CR-V este acum disponibil și cu motorul 1.6 i-DTEC. De asemenea, Honda Trading și-a extins rețeaua de dealeri de la noi din țară.

Unul dintre cele mai populare modele Honda în România, SUV-ul CR-V este disponibil din luna octombrie cu noul propulsor diesel 1.6 i-DTEC. Acest nou propulsor poate furniza 120 CP și 300 Nm, în timp ce consumul oficial de carburant este de 4.5 litri/100 km. Emisiile de CO2 sunt și ele păstrate la minim, acest motor emițând 119 grame/km. 

Honda CR-V devine astfel accesibilă celor care își doreau un automobil de familie, dar sunt preocupați de consum și costurile de întreținere. CR-V este unul dintre cele mai bine vândute SUV-uri din lume, iar în țara noastă s-a dovedit a fi destul de popular. De la lansarea actualei generații, a patra, anul trecut, în țara noastră s-au vândut 220 unități. Prețurile pentru noua Honda CR-V 1.6 i-DTEC încep de la 21.690 euro (fără TVA) pentru nivelul de echipare Confort.

Urmareste Automarket
Honda Trading România a mai anunțat că și-a extins rețeaua de dealeri din București.
Honda Nord este cel mai nou membru în familia de dealeri, acesta operând în zona de nord a capitalei, mai precis în Pipera.
Noul dealer va comercializa atât automobile cât și motociclete Honda, dar și piese de schimb și accesorii. Până în anul 2016, noul dealer Honda Nord își propune să comercializeze 600 de automobile și 200 motociclete Honda.

Via Honda Trading România

Comentarii (10)

  • antonny
    Honda în România a vandut in 2013 in primele 6 luni cat a vandut in 2012
    8 9
  • nu e cam mic motorul asta pt ditamai matahala de masina?
    18 13
  • Nu e prea mic. Exista Passat de 1,6l si 105cp sau BMW X1 de 116cp... Din cate am vazut, motorul nu va fi pus si pe modelele cu tractiune integrala.
    13 9
  • Nu e neaparat un motor chiar atat de slab. Banuiesc ca viteza maxima e undeva in jur de 180 km/h si pana la 100 km/h ar ajunge undeva in jur de 12 secunde. Eu zic ca ar fi perfomante suficiente pentru un simplu sofer.
    Bine, acum vor fi unii care vor spune ca mai bine iti iei Tiguan, Antara sau Kuga (ca sa nu spun Koleos). Dar cine vrea masina asta, o vrea si punct.
    15 6
  • stiu ca pe nissan quashqai e un mootor de 1.6 cu 130 cp si cuplu parca 33o(n-as vrea sa gresesc),dar nissan abordeaza stilul duster si habitaclu e un pic ""turtit""..eu la 1.82 nu prea ma simt in largul meu in el...in schimb ei pun acest motor si pe 4x4...sa vedem cum se vor vinde tinind cont ca deocamdata piata auto e praf(cea de auto noi)
    5 2
  • E mai mare si mai grea decat un passat, x1 sau quashqai...cel putin asa pare live
    mnah, ei stiu mai bine,..
    5 0
  • Dacia Plant
    Sa fie clar un lucru. Motoru se va misca acceptabil, fiind versiunea de baza. Cum era pe Octavia 1.4 de 75cp, cred ca si acest 1.6 diesel cu 120cp se va misca mai bine ca 1.4u de pe octavia. Oricum suta o va face sub 13secunde si viteza undeva la 170km/h, ceea ce mi se pare decent pt o versiune entrylevel.
    Iar cu emisiile astea toate masinile vor ajunge la nivelul acesta.
    4 3
  • @antonny
    Si pe tot anul trecut cat pe doua luni in 2008.
    La nivelul asta, existenta unui importator care si-asa nu face absolut nimic din punct de vedere al promovarii marcii chiar nu se justifica.
    Noroc, insa, cu ingeniozitatea tipic romaneasca de a duce cu zaharelu' japonezu' intru mentinerea unei gasti bine platite de mercenari care, in afara de raportari si tabele in Excel, nu fac nimic.
    8 2
  • Probabil ca aceasta motoriare va exista doar pe versiunile de echipare 4x2. In alta ordine de idei, este mai mult decat evident ca cei care considera acest motor prea mic, nu au condus niciodata o Honda si confunda un DTEC cu un TDI...
    6 2
  • Marian
    @mog eu zic ca o sa fie ok motorul, e comparativ cu cel de 1.7 de pe Sportage / ix35 .
    1 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru