Hyundai dezvăluie primele imagini ale noului Bayon: SUV-ul subcompact va fi lansat în prima parte din 2021

de Paul Cosma
Miercuri, 20.01.2021
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Hyundai a publicat primele imagini teaser cu noul SUV Bayon, care va fi lansat în prima parte a acestui an.

La sfârșitul lui 2020, Hyundai a anunțat că pregătește lansarea unui nou SUV pe piața europeană. Viitorul membru al gamei va primi numele Bayon și se va alătura unor modele precum Kona, Tucson sau Santa Fe.

Constructorul spune că noul Hyundai Bayon va fi un SUV de segment B, a cărui lansare este programată în prima parte a anului viitor. Numele său este inspirat de orașul Bayonne, situat în sud-vestul Franței. 

Hyundai subliniază că Bayon va fi un “model complet nou” și un “entry-level” în gama europeană de SUV-uri. Bayon va fi și primul model care va utiliza noua identitate de design “Sensuous Sportiness”.

Informații suplimentare cu privire la noul model Hyundai vor fi publicate în săptămânile următoare.

Via Hyundai

Comentarii (2)

  • Pai si cum se pozitioneaza fata de Kona !? Si ce inseamna entry level , ca nici Kona nu e vreun high level ! Imi pare ciudat sa ramana amindoua ,poate ca unul va fi doar electric ? Ma rog , avem chiar in curtea noastra exemplul Ford, asa ca nu e chiar atat de ciudat , doar ca pare extrem de exagerata totusi aceasta inflatie de suv-ulete !
    7 0
  • Pe mine ma incanta "inflatia" de modele. Si de suv-ulete. Pur si simplu am de unde alege. Acum, pe bune, daca ai banii esti in situatia in care sa iti poti achizitiona masina care ti se potriveste la fix.
    2 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru