Feedback

SUV segment B

Duminica, 10 Martie 2019 | Economic

Vânzările de SUV-uri au crescut anul trecut cu aproape 20% în Europa: Dacia Duster, pe locul 2 în segmentul său după Renault Captur, dar a depășit Peugeot 2008

Vânzările europene de SUV-uri au crescut anul trecut cu aproape 20%, până la 5.3 milioane de unități, reprezentând o treime din totalul pieței. Dacia Duster a urcat pe locul 2 în clasamentul SUV-urilor de segment B, în spatele lui Renault Captur, dar peste Peugeot 2008.
Joi, 21 Februarie 2019 | Industrie

PSA va construi un nou SUV Opel în Franța: noua generație Mokka X, așteptată pe platforma CMP

Grupul PSA a anunțat că va construi un nou model la fabrica pe care o deține la Poissy (Franța). Este vorba despre un nou SUV de segment B de la Opel, iar primele informații indică faptul că noua generație Mokka X este cea care va fi produsă în Franța pe platforma CMP a grupului.
Marti, 25 Noiembrie 2014 | Modele noi

Ssangyong Tivoli: numele viitorului rival coreean al lui Nissan Juke

Ssangyong a anunțat că modelul cu care va ataca segmentul SUV-urilor mici, se va numi Tivoli. Crossover-ul va debuta anul viitor și va încerca să fure din clienții lui Nissan Juke.
Joi, 12 Iunie 2014 | Industrie

IHS Automotive: "SUV-urile mici vor deveni cea mai populară clasă de automobile în Europa"

Tendinţele din Europa arată că subcompactele nu vor mai fi cea mai populară categorie de automobile şi în 2014, urmând să fie detronate de SUV-urile mici.

Tag-uri similare

Renault, Peugeot, Clio, Renault Clio, Peugeot 208, Peugeot 2008, SUV-uri, Captur, 2008, SUV segment B
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru