Hyundai, Kia și Genesis vor construi mai multe modele în Europa, pentru clienții europeni

de Alexandru Monenciu
Luni, 06.06.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Potrivit celor mai recente informații, Hyundai, Kia și Genesis ar urma să dezvolte mai multe modele în Europa și, cel mai important, pentru clienții de pe Bătrânul Continent.

Chiar dacă s-au concentrat mai mult pe piețe precum cea asiatică sau nord-americană, Hyundai, Kia și, mai ales, Genesis nu au uitat de Europa. De fapt, cele trei mărci vor să se extindă și mai mult pe Bătrânul Continent.

Concret, Hyundai, Kia și Genesis ar urma să dezvolte mai multe modele în Europa, pentru clienții de aici. Desigur, unele, vor fi disponibile la nivel global, așadar și în SUA sau Asia.

"Am avut atât de mult succes (în operațiunile noastre din Europa) încât am fost lăsați să dezvoltăm mai mult pe cont propriu," a precizat Tyrone Johnson, șeful departamentului de cercetare și dezvoltare din cadrul celor 3 mărci, responsabil de Europa.

Totodată, centrul de testare pe care Hyundai și Kia îl au lângă circuitul Nurburgring își va dubla capacitatea.

via Autocar

Comentarii (2)

  • Profesor alias
    Dacă ar aduce Sonata și Optima înapoi le-as cumpăr instant și sa nu vb de Genesis G80 în schimbul unui A6 sau E-Class,Seria 5 merită mai mult G80
    8 8
  • Mircea
    Formidabila stire! Adica , aceea ca Hyundai Group-din care fac parte cele trei marci enumerate , va creste prezenta in Europa. Foarte bune,de altfel, modelele Hyundai,Kia si marca lor de lux Genesis folosesc aceleasi platforme tehnice desi din articol s-ar putea intelege ca este vorba de 3 marci diferite.
    5 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru