Hyundai Kona: Versiunea electrică a SUV-ului sud-coreean vine în 2018 și va avea o autonomie de aproape 400 de kilometri

de Petre Barac, Foto: Hyundai
Vineri, 13.10.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Hyundai vrea să lanseze versiunea electrică a SUV-ului său Kona la Salonul Auto de la Geneva din 2018, autonomia mașinii urmând să atingă aproape 400 de kilometri.

În luna iunie a acestui an, Hyundai a prezentat noul său SUV Kona. Asiaticii au propus atunci acest model într-un segment deja aglomerat al SUV-urilor.

Compania sud-coreeană anunță acum că, din 2018, Hyundai Kona va avea o versiune electrică ce va fi prezentată la Geneva și va atinge o autonomie de 390 de kilometri.

Electricul Kona va avea o propulsie diferită față de Hyundai Ioniq și baterii mai puternice. În prezent, SUV-ul sud-coreean pune la dispoziție motoarele pe benzină de 1.6 litri T-GDI de 177 CP sau propulsorul de un litru și 120 CP. În plus, asiaticii pun pe Kona și un motor diesel de 1.6 litri.

Grupul coreean Hyundai-Kia a anunțat încă de anul trecut că intenționează să lanseze 26 de modele "verzi" până în anul 2020.

Via Carscoops

 

Comentarii (1)

  • ACE - Craiova
    Sa vedem pretul electricei din 2018 si tractiunile disponibile..
    Masina arata chiar OK !!!!
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru