Hyundai Santa Fe va primi versiune micro-hibridă și una cu încărcare la priză: un an și jumătate până la introducerea celor două variante

de Paul Cosma
Marti, 03.07.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Hyundai a anunțat că noul Santa Fe va beneficia de două versiuni noi, una micro-hibridă și alta plug-in hybrid, ambele urmând să fie disponibile în cel mult un an și jumătate.

Noua generație Santa Fe a fost prezentată la începutul acestui an, având o serie de motoare noi de până la 232 de cai putere, disponibile cu o cutie de viteze automată cu 8 trepte.

Constructorul sud-coreean a dezvăluit acum că cea de-a patra generație a SUV-ului său va beneficia, în curând, de două versiuni hibride: una micro-hibridă cu acumulator de 48 de volți și o alta plug-in hybrid sau cu încărcare la priză. Potrivit Autocar, ambele versiuni hibride vor fi disponibile în cel mult un an și jumătate.

Noul Tucson facelift a fost primul model Hyundai care a primit o versiune micro-hibridă cu motor diesel și acumulator de 48 de volți. Noua tehnologie este disponibilă pe cel mai puternic motor diesel de 2.0 litri și 186 CP. Din primăvara lui 2019, tehnologia va fi introdusă și pe motorul diesel de 1.6 litri.

De același tratament ar urma să se bucure în curând și Hyundai Santa Fe. Constructorul nu a oferit însă detalii despre versiunea plug-in hybrid a lui Santa Fe.

Informații neoficiale arată totuși că ar putea să fie aceeași versiune de pe Kia Optima PHEV.

Via Autocar

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru