Hyundai va extinde gama N cu încă două serii: N Line și N Option vor fi disponibile pe numeroase modele ale mărcii

de Daniel Popescu
Vineri, 08.06.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Hyundai va lansa în perioada următoare gamele N Line și N Option ca parte a gamei de performanță N, iar acestea vor fi disponibile pe o varietate de modele din cadrul mărcii asiatice.

În vara anului trecut, Hyundai a lansat i30 N (foto), primul model de performanță al mărcii asiatice, ca parte a planurilor de extindere agresivă a gamei de modele. Ulterior, presa internațională a dezvăluit că producătorul sud-coreean analizează posibilitatea de a lansat și o gamă N Line, primul model pe listă fiind de asemenea i30.

Informația a fost confirmată acum de Hyundai cu ocazia Salonul Auto de la Busan (Coreea de Sud), iar asiaticii au dezvăluit că vor lansa și o a treia serie care va purta numele N Option. Fiecare serie urmează să primească anumite modificări comparativ cu versiunile standard, potrivit explicațiilor oferite de producător.

"Hyundai va diversifica brandul N prin modele de performanță N, linia N Line cu un nou design și elemente de performanță, dar și prin N Option, care va include componente personalizate și care va fi disponibilă pentru toată gama Hyundai", menționează constructorul într-un comunicat de presă.

Gama de performanță N urmează să fie completată în curând de Hyundai Tucson N, model aflat deja în dezvoltare.

Nu este clar ce alte modele vor primi specificațiile N-Line și nici intervalul de timp în care versiunile N Option vor ajunge pe toate modelele din gama constructorului.

Via Hyundai

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru