Imagine nouă cu viitoarea generație Subaru Impreza. Debut la Los Angeles

de Tiberiu Safta
Vineri, 11.11.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Subaru a publicat o imagine nouă cu viitoarea generație a lui Impreza. Noul model compact al japonezilor va fi dezvăluit oficial în 17 noiembrie.

În urmă cu doar câteva zile, Subaru ne-a oferit prima imagine sugestivă cu viitoarea generație Impreza. Acel prim teaser nu a dezvăluit nimic mai mult decât silueta de hatchback a viitorului model.

Acum, constructorul nipon a publicat prima imagine la lumină cu noul model, mai exact, cu partea frontală. Nici aici nu se poate vedea foarte mult, însă putem remarca o grilă de dimensiuni mai mari față de actuala generație, precum și un design nou al farurilor.

Deocamdată, Subaru nu a dezvăluit informații despre propulsoarele viitorului model. Cel mai probabil, acesta va păstra celebrul motor boxer cu 4 cilindri, precum și sistemul de tracțiune integrală al mărcii.

Așteptarea nu va mai dura mult, în schimb. Noua generație Impreza va fi dezvăluită oficial în 17 noiembrie, în cadrul Salonului Auto de la Los Angeles.

via Subaru

Comentarii (1)

  • Mircea Badea
    mizerie..grila naspa, sticla clabucita...oare cand apune moda asta a sticlei strivite?
    1 5

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru