Imagine nouă cu viitorul Jeep Wagoneer S electric: motor de 600 CP

de Tiberiu Safta
Luni, 22.01.2024
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Jeep a publicat o imagine oficială nouă cu viitorul Wagoneer S, primul model exclusiv electric al mărcii. Noul model va fi lansat oficial în acest an și va primi un propulsor de 600 de cai putere.

În toamna lui 2022, Jeep a anunțat că modelul de dimensiuni mari Wagoneer va deveni electric. Cu acea ocazie, constructorul american ne-a arătat primele imagini prelucrate digital cu noul model, care urmează să fie lansat în acest an pe piața din America de Nord, dar și în Europa.

Acum, la doi ani de la primele imagini, noul Jeep Wagoneer S revine sub lumina reflectoarelor, mulțumită unei noi imagini oficiale sugestive. Imaginea ne arată doar puțin din partea din față iluminată în întuneric, lucru care ne ajută să observăm farurile LED subțiri unite printr-o bandă. De asemenea, zona grilei este și aceasta iluminată.

Alături de imaginea oficială, Jeep ne oferă și câteva informații tehnice despre noul model electric. Astfel, Wagoneer S va fi bazat pe platforma STLA Large și va primi un propulsor de 600 de cai putere. Puterea va fi transmisă către toate roțile prin sistemul de tracțiune integrală 4xe. Datorită acestei configurații, Jeep Wagoneer S va accelera de la 0 la 96 de km/h în doar 3.5 secunde.

Noul Jeep Wagoneer S va fi primul model exclusiv electric al mărcii americane. Primul model electric este Avenger, care este însă oferit și în versiuni cu motoare termice. Deocamdată, Jeep nu a confirmat data lansării noului Wagoneer S, însă vânzările noului model vor începe din toamnă.

via Jeep

Comentarii (2)

  • Oare nu s-a saturat lumea de sute de cai putere de care nu are curaj sa se atinga ca sa nu ramana in drum?
    3 2
  • @alex cu a mic
    Nu, dar s-a saturat de clișee obosite.
    1 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru