Imagini cu viitorul SUV electric Audi Q6 e-tron: arhitectură la 800V

de Alexandru Monenciu
Joi, 16.03.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Constructorul german de automobile a publicat o serie de imagini cu viitorul SUV electric Q6 e-tron. Acesta este primul model, al mărcii din Ingolstadt, construit pe arhitectura Premium Platform Electric (PPE).

Până în 2025, Audi s-a angajat să lanseze 20 de modele noi, mai mult de 10 dintre acestea urmând să fie electrice. Unul dintre ele va fi viitorul SUV cu zero emisii Q6 e-tron.

Constructorul din Ingolstadt nu a menționat când va debuta, dar a publicat o serie de imagini cu prototipul, acoperit cu camuflaj, din timpul testelor în condiții de iarnă. Acestea se desfășoară în nordul îndepărtat al Europei.

Știm doar că viitorul Audi Q6 e-tron este primul model, al mărcii germane, construit pe arhitectura Premium Platform Electric (PPE). Aceasta are o configurație la 800V.

Totodată, reprezentanții companiei au anunțat că SUV-ul electric va fi disponibil și în versiune Sportback.

via Audi

Comentarii (1)

  • bravo VAG inveţi bine de la Tesla. Bateria de sistem aia de plumb de 12 volţi când o schimbaţi cu 48 volţi pe litiu ca Tesla ???

    Vedeţi video Munroe cu bateria cât palma a Tesla ;)
    4 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru