Imagini neoficiale cu noul Renault 5 electric de serie

de Tiberiu Safta
Vineri, 08.12.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Au apărut mai multe imagini neoficiale cu viitorul Renault 5 electric de serie în toată splendoarea sa. Lansarea oficială va avea loc în februarie 2024.

Săptămâna trecută, Renault ne-a oferit primele imagini oficiale cu versiunea de serie a noului Renault 5 electric. Am văzut în acele imagini puțin din formele noului model, care va respecta în mare parte design-ul conceptului prezentat în 2021.

Acum, au fost "scurse" mai multe imagini pe internet cu viitorul model care anunță o nouă eră pentru marca franceză. Imaginile au fost publicate de către Organizația Mondială de Proprietate Intelectuală și dezvăluie noul model în toată splendoarea sa. Astfel, modelul de serie va fi o reinterpretare modernă a lui Renault 5 original, produs între 1972 și 1996.

Partea frontală cuprinde faruri cu un design nou și care încorporează tehnologie LED. Bara de protecție este ușor sculptată și integrează lumini de ceață cu o semnătură luminoasă subțire și întreruptă pentru conturul lor. Aripile noului model sunt evazate pentru a scoate în evidență caracterul dinamic al noului model, iar jantele au un design care aduc aminte de modele de performanță.

Plafonul este vopsit într-o culoare contrastantă neagră și conține și accente roșii în zona ramelor geamurilor laterale, iar mânerele portierelor din spate sunt montate imediat în spatele geamurilor.

Partea din spate aduce un design simplu, cu stopuri LED subțiri și amplasate pe verticală. Exteriorul este completat și de un mic eleron care se extinde din plafon.

Mai multe detalii și imagini nu au fost dezvăluite. Lansarea oficială a noului Renault 5 electric va avea loc în februarie 2024.

via Carscoops

Comentarii (1)

  • Banditos
    Nu stiu daca din cauza materialului mat dar bosajele rotilor nu par sa mai fie asa de proeminente in comparatie cu pozele colorate. Cert este ca arata foarte bine, clasic, ca o masina...normala.
    8 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru