Imagini noi cu viitorul Volvo EX30. Electricul debutează în 7 iunie

de Alexandru Monenciu
Marti, 09.05.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Volvo a publicat un clip teaser cu viitorul SUV electric, de dimensiuni mici, EX30. Prezentarea oficială este programată pentru data de 7 iunie.

Încă de la debutul lui EX90 sau, cu alte cuvinte, omologul cu zero emisii a lui XC90, Volvo a dezvăluit că va lansa și un SUV de dimensiuni mici, tot cu zero emisii. Numele său este EX30.

Prin intermediul unui clip teaser, tocmai publicat, constructorul suedez de automobile ne anunță că vom face cunoștință cu noul EX30 în data de 7 iunie.

Din punct de vedere estetic, Volvo EX30 va împrumuta o serie de elemente de la fratele mai mare EX90. Deși nu a fost confirmat oficial, s-ar putea ca SUV-ul cu zero emisii, de dimensiuni mici, să fie construit pe o versiune a platformei SEA, la fel ca Smart #1 și Zeekr X.

Într-un interviu anterior, șeful Volvo, Jim Rowan, a spus despre EX30 ca va fi un model foarte important pentru marca suedeză, dar și că va oferă o autonomie decentă. Prețul va fi unul atractiv, susține oficialul.

Oricum ar fi, vom afla toate informații despre noul Volvo EX30 în 7 iunie. Tot atunci vor fi deschise pre-comenzile în anumite piețe.

via Volvo

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru