Imagini proaspete cu noul Renault Megane RS: sportiva franceză înfruntă zăpada sub camuflaj

de Daniel Popescu
Miercuri, 14.06.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Renault a publicat câteva imagini cu noul Megane RS din cadrul unei sesiuni de teste desfășurate sub camuflaj pe zăpadă în timpul fazei de dezvoltare.

Noua generație Renault Megane RS a debutat sub camuflaj pe circuitul de la Monaco la sfârșitul lunii mai, fără ca producătorul francez să ofere prea multe detalii tehnice. Lansarea propriu-zisă este programată abia pentru luna septembrie, la Salonul Auto de la Frankfurt, însă până atunci constructorul din Hexagon ne încântă privirile cu noi imagini cu Megane RS.

Și acestea sunt realizate tot sub camuflaj, însă într-un decor ceva mai pitoresc, pe zăpada, în timpul testelor de dezvoltare desfășurate în iarna trecută.

Nici de această dată Renault nu a furnizat detalii tehnice, însă știm deja că noul Megane RS va beneficia în noua sa generație de o versiune cu transmisie automată cu dublu ambreiaj, o premieră pentru un model care a mizat până acum exclusiv pe manuală. De altfel, cutia manuală rămâne ca variantă dedicată celor care își doresc o sportivă cu ADN.

Renault nu suflă nicio vorbă despre motorul noului Megane RS, însă vocile din industrie vorbesc deja despre o variație a unității de 1.8 litri turbo pe benzină care a debutat oficial pe Alpine A110.

În această nouă configurație, Megane ar trebui să atingă un vârf de putere de circa 300 de cai.

Debutul oficial necamuflat al modelului francez va avea loc în toamna acestui an, la Salonul Auto de la Frankfurt, iar primele livrări vor fi realizate către clienți la începutul lui 2018.

Via Renault Sport

Comentarii (1)

  • rotila
    nu e prima data " imagini proaspete" de iarna trecuta.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru