Îmbunătățiri pentru Volkswagen ID.4: mai multă putere și autonomie mai mare

de Alexandru Monenciu
Miercuri, 06.09.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Constructorul german de automobile anunță o serie de îmbunătățiri pentru modelul cu zero emisii ID.4. Lista include, printre altele, mai multă putere și autonomie mai mare.

ID.4 este unul dintre cele mai populare modele cu zero emisii din portofoliul Volkswagen. Clienții se vor bucura acum să afle că acesta a primit o serie de îmbunătățiri, inclusiv mai multă putere și o autonomie mai mare.

Concret, versiunea cu un singur motor electric și bateria de 82 kWh dezvoltă acum cu 82 de cai putere mai mult decât înainte, ceea ce înseamnă că oferă 286 de cai putere. Și versiunea cu două motoare electrice a fost îmbunătățită, astfel că dispune acum de 335 CP (+ 36 CP).

Reprezentanții companiei nu au precizat exact care este autonomia, dar au menționat că aceasta a crescut. Înainte de aceste îmbunătățiri, Volkswagen ID.4, echipat cu bateria de 82 kWh, putea parcurge 410 kilometri cu o singură încărcare.

Totodată, cei care optează pentru un ID.4 82 kWh vor primi un display central de 12.9 inch, scaune ventilate, sistem audio Harman Kardon și jante cu diametrul de 20 sau 21 de inch, în funcție de nivelul de echipare bifat.

Prețurile nu au fost anunțate.

via Carscoops

Comentarii (5)

  • Degeaba imbunatatesc autonomia si puterea daca nu fac nimic cu interiorul ala.

    Am stat intr-un IQ4 si mi s-a parut un mare fail, mai ales pentru un producator cum e VW care stie sa faca interioare. Skoda si chiar si Cupra ii dau clasa fara probleme.

    Mult piano black, plastice ieftine, scaune care pareau de Duster (cu sezut scurt si burete subtire), design anost.

    Sa dai 50-60000 Euro pe o masina care la interior arata ca un Duster trebuie sa fii lovit la cap.
    3 1
  • Problema e consumul, asta consuma 20 kw la sută de km in timp ce BMW sau Șpring consuma cam 10, 12
    1 4
  • tc1900
    in china, tocmai au redus preturile la id4 cu 20 k usd

    da acolo e concurenta la electrice
    2 0
  • Banditos
    @tc1900...in China e un razboi al preturilor, artificial, si este ca urmare a politicii guvernului comunist de ingerinta in economia de piata. Am spus-o si o repet, ceea ce se intampla in china nu are relevanta la nivel global si nici o minte cat de cat educata in aces sens nu o va drept exemplu. Acea piata functioneaza si este reglata strict sub supravegherea guvernului de la Beijing chiar daca la prima vedere ar parea sa fi lasat absolut mana libera jucatorilor din economie.

    @DanG....efectul amenzilor. In ciuda unor optimisti ca VW a avut de unde plati, inca sufera
    2 4
  • lorinczi.thomas
    "ID.4 este unul dintre cele mai populare modele cu zero emisii din portofoliul Volkswagen."

    Atunci când ai 3 mașini într-o gamă și nu prea sunt așa populare, ele fiind electrice, e cam aiurea să pompezi fraze din astea.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru