Împrospătare de gamă: Hyundai va lansa două SUV-uri mici, iar Santa Fe va creşte în dimensiuni şi va primi un nou nume

de Daniel Popescu
Luni, 21.11.2016
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Hyundai şi-a planificat lansarea a doua SUV-uri de mici dimensiuni, inclusiv a unui rival pentru Nissan Juke, iar Santa Fe va primi un nou nume şi va avea o capacitate de 8 pasageri.

Următorii 4 ani vor schimba radical gama de modele a celor de la Hyundai. La numai câteva zile după ce a confirmat că va avea o gamă de 14 modele ecologice până în 2020, constructorul sud-coreean a dezvăluit câteva schimbări majore şi pentru popularul segment SUV.

Deloc surprinzător, Hyundai se va alătura altor constructori şi a decis să lanseze două SUV-uri de mici dimensiuni. Primul dintre ele va fi unul de segment B, astfel că va avea rivali de temut precum Nissan Juke sau viitorul Seat Arona, în timp ce al doilea va avea dimensiuni şi mai mici şi va fi încadrat în segmentul A.

"Schimbăm jocul. Nu doar adaugăm modele noi, ci facem o treabă mai bună prin poziţionarea familiei de SUV-uri mici", a explicat Dave Zuchowski, CEO-ul Hyundai Motor America.

Urmareste Automarket
Hyundai nu se va opri însă aici, ci va umbla şi la SUV-urile de clasă mare.
Astfel, Santa Fe va fi transformat într-un SUV cu 8 locuri care va primi un nume complet nou pentru a nu genera confuzie între Santa Fe şi Santa Fe Sport. De altfel, inclusiv Santa Fe Sport va capăta dimensiuni mai mari, la fel ca şi Tucson, care va rămâne însă în gama de mijloc.

Toate aceste schimbări îşi vor produce efectul până în 2020, iar unele dintre modele vor primi şi propulsiile hibride anunţate săptămâna trecută de Hyundai.

Via Leftlane News

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru