In ciuda zvonurilor, Renault nu renunta la Formula 1

De Sebastian Toma
Publicat Joi, 05.11.2009
Managerul echipei Renault de Formula 1 a asigurat fanii ca echipa de fabrica a constructorului francez nu se va retrage din Formula 1.

Managerul echipei de Formula 1 a celor de la Renault, Jean-Francois Caubet, a declarat ca echipa pe care o condcue nu va parasi Marele Circ in curand. Pana la declaratia acestuia, zvonurile anuntau o posibila retragere a celor de la Renault din Formula 1, dupa modelul Toyota. Consiliul de administratie al celor de la Renault a organizat o intrunire extraordinara in acest sens, in scopul de a discuta posibilitatile si viitorul marcii Renault in Formula 1.

Echipa de Formula 1 a celor de la Renault are deja bugetul aprobat pentru sezonul 2010, iar pilotii sunt deja contractati. In urma incidentelor de anul trecut, echipa si-a schimbat sponsorul, iar Rober Kubica il va inlocui pe Fernando Alonso. Carlos Ghosn, presedintele Aliantei Renault-Nissan, este increzator in sansele echipei Renault de Formula 1 in cadrul sezonului 2010.

Cu toate acestea, echipa Renault de Formula 1 nu se asteapta la un inca titlu mondial precum cele din 2005 si 2006, realizate alaturi de Fernando Alonso. Potrivit oficialilor Renault, sendinta consiliului de administratie organizata astazi nu este de fapt extraordinara, ci este programata in urma cu cateva saptamani si ar fi avut loc chiar daca Toyota nu ar fi parasit Formula 1.

Via | Autocar

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru