Încă un concept Toyota: Space Mobility este un buggy electric care poate merge pe Lună

de Tiberiu Safta
Luni, 23.10.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Toyota a dezvăluit încă un concept nou înaintea Salonului de Mobilitate din Japonia. De data aceasta, avem de-a face cu conceptul Space Mobility, un buggy electric creat special pentru a putea merge pe Lună.

Constructorul japonez continuă să lanseze concepte noi și captivante cu ocazia Salonului de Mobilitate din Japonia. Cel mai nou concept se numește Space Mobility, iar acesta este un vehicul asemănător unui buggy și care este creat special pentru a putea merge pe Lună.

Conceptul este dotat cu 4 motoare electrice, câte unul pentru fiecare roată. De asemenea, Toyota Space Mobility mai dispune și de direcție integrală. În ceea ce privește dimensiunile, conceptul nu este cu mult mai mare față de un kei car, întrucât acesta are o lungime de numai 3460 de milimetri, o lățime de 2175 de milimetri și o înălțime de 1865 de milimetri.

Caroseria lui Space Mobility este destul de simplă ca design și este completată de un roll-cage de protecție mare. Din păcate, Toyota a publicat doar o singură poză cu noul concept, așa că nu putem vedea nimic din habitaclu.

Toyota intenționează să testeze riguros noul concept pentru a aduna date importante în dezvoltarea unui viitor vehicul lunar.

Potrivit mărcii, conceptul poate să urce pe bolovani înalți de 50 de centimetri și mai poate să urce dealuri și să coboare pante de până la 25 de grade.

Noul concept Toyota Space Mobility va fi expus în cadrul Salonului de Mobilitate din Japonia, care va începe în 25 octombrie.

via Toyota

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru