Încă un tuning pentru mașinile electrice: AC Schnitzer dezvoltă un pachet pentru BMW i4

de Alexandru Monenciu
Vineri, 26.08.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Compania germană de tuning AC Schnitzer a dezvoltat un pachet pentru modelul cu zero emisii BMW i4. Acesta include mai multe îmbunătățiri de ordin estetic, sistemul de propulsie fiind în continuare standard.

Companiile de tuning au îmbrățișat, la rândul lor, modelele cu zero emisii. Tot mai multe dezvoltă pachete pentru aceste mașini (mai) prietenoase cu mediul înconjurător, iar germanii de la AC Schnitzer nu fac notă discordantă.

Cel mai recent proiect al companiei este destinat modelului BMW i4. Pachetul include o serie de elemente aerodinamice, dar și jante cu diametrul cuprins între 19 și 20 de inch.

Clienții pot bifa și un set de arcuri care coboară garda la sol cu 20 - 25 de milimetri.

Pentru interior, AC Schnitzer a pregătit mai multe componente din aluminiu. Inclusiv pedalele sunt confecționate din acest material.

Sistemul de propulsie este în continuare standard. În versiunea de bază, i4 eDrive35, BMW i4 dispune de 285 de cai putere, însă versiunea M50 oferă 544 d cai putere. Suficient pentru a atinge 100 de km/h în 3.7 secunde.

via AC Schnitzer

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru