Informații despre viitorul BMW Seria 2 Gran Coupe: noul model va fi prezentat în cursul acestui an

de Cornel Șocariciu
Marti, 19.02.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
BMW pregătește lansarea lui Seria 2 Gran Coupe. Viitorul model dezvoltat de nemți va avea la bază arhitectura UKL a grupului german și va fi prezentat oficial în cursul anului curent. Debutul comercial este programat pentru 2020.

În scurt timp, BMW va lansa noul Seria 2 Gran Coupe, un model de clasă compactă gândit pentru a se duela în mod direct cu proaspătul Mercedes-Benz CLA. Conform unor surse apropiate companiei, noul Seria 2 Gran Coupe va fi prezentat în cursul anului curent, urmând ca debutul comercial să aibă loc în 2020.

Fotografii au surprins deja un prototip în timpul testelor de iarnă, dar așa cum era de așteptat, modelul a fost "îmbrăcat" în totalitate cu haine de camuflaj.

În ceea ce privește dimensiunile, Seria 2 Gran Coupe va fi poziționat între viitorul Seria 1 și actualul Seria 3. Ampatamentul va fi ceva mai generos comparativ cu Seria 1, ceea ce înseamnă că spațiul pentru pasagerii din spate va crește considerabil. Viitorul BMW Seria 2 Gran Coupe va fi produs pe arhitectura UKL (roți motrice față) a grupului german.

Gama de motorizări va include atât unități pe benzină, cât și propulsoare diesel. Clienții vor avea la dispoziție atât o cutie manuală cu șase trepte, cât și o transmisie automată cu opt rapoarte.

Motorizările mai potente ar urma să primească și sistemul de tracțiune integrală xDrive. Surse apropiate companiei spun că BMW va oferi și o versiune plug-in hybrid derivată din cea a actualului Seria 2 Active Tourer.

Via | Autoexpress

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru