Informații despre viitorul McLaren 600LT: supercar-ul britanic de 600 CP va avea un pachet aerodinamic special și va fi prezentat oficial în 28 iunie

de Cornel Șocariciu
Sambata, 23.06.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
În 28 iunie, McLaren va prezenta noul 600LT. Supercar-ul producătorului britanic face parte din gama Sports Series și promite 600 de cai putere, modificări aerodinamice și o masă totală mai mică comparativ cu varianta 570S.

În urmă cu câteva săptămâni, McLaren a demarat o campanie de marketing care anunța lansarea unui nou model. Viitorul supercar pregătit de constructorul britanic se numește 600LT (Long tail) și face parte din gama Sports Series.

Conform informațiilor oficiale, viitorul McLaren 600LT va fi prezentat online în 28 iunie, în timp ce debutul în fața publicului va avea loc în 12 iulie în cadrul Goodwood Festival of Speed.

McLaren 600LT va miza pe motorul V8 biturbo de 3.8 litri, același propulsor pe care îl întâlnim și pe versiunea 570S. În noua variantă, motorul pe benzină promite 600 de cai putere. În același timp, britanicii spun că sistemul de evacuare a fost îmbunătățit, iar masa totală este mai mică comparativ cu cea a lui 570S. Un pachet aerodinamic special face parte din oferta constructorului din Woking.

Conform informațiilor, viitorul McLaren 600LT va fi produs în ediție limitată, iar zvonurile spun că britanicii vor pregăti doar 500 de unități, același număr fiind anunțat și pentru varianta 675LT, model prezentat în 2015 în cadrul Salonului Auto de la Geneva.

Via | Autocar

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru