Informații noi despre BMW Seria 3 Touring M340i xDrive: motor de 3.0 litri cu 374 CP și accelerație de la 0 la 100 km/h în 4.5 secunde

de Cornel Șocariciu
Joi, 24.10.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
BMW a publicat o galerie foto completă și detalii noi referitoare la versiunea M340i xDrive Touring. Cea mai potentă versiune a break-ului de clasă medie oferă 374 de cai putere și 500 Nm.

Noua generație BMW Seria 3 Touring a fost prezentată oficial în luna iunie a anului curent. Modeul constructorului german a beneficiat atât de modificări exterioare, cât și de o serie de îmbunătățiri pentru interior.

În momentul prezentării, BMW a anunțat și introducerea versiunii M340i xDrive Touring. Acum, constructorul german a publicat o serie de fotografii și informații noi referitoare la cea mai potentă variantă din gama break-ului de clasă medie. Totodată, reprezentanții BMW spun că M340i xDrive Touring va fi disponibil pentru comandă începând cu luna noiembrie și va putea fi comandat și în varianta First Edition (limitată la 340 de unități).

Break-ul producătorului bavarez va fi echipat cu un motor pe benzină de 3.0 litri capabil să ofere 374 de cai putere între 5.500 și 6.500 rpm și 500 Nm între 1.850 și 5.000 rpm. Resursele vor fi gestionate de o transmisie automată cu opt trepte și de un sistem de tracțiune integrală xDrive. În aceste condiții, accelerația de la 0 la 100 km/h se desfășoară în 4.5 secunde (0.1 secunde mai lent comparativ cu aceeași versiune a sedanului), iar viteza maximă este limitată electronic la 250 km/h.

Consumul mediu anunțat de producătorul german pentru varianta M340i xDrive Touring este cuprins între 7.2 și 7.6 litri/100 de kilometri.

Standard, break-ul bavarezilor va fi echipat cu un sistem de evacuare sport și cu diferențialul M Sport. Tot standard, clienții vor primi sistemul de frânare și suspensia M Sport (reduce garda la sol cu 10 mm). Pe lista de opționale se află și o versiune Adaptive M Suspension cu amortizoare controlate electronic.

Comentarii (4)

  • Masina perfecta de familie, chiar nu este nevoie de M3 Touring, arata perfect, parerea mea, evident.
    12 3
  • someone
    de acord cu dan: preferabil acest touring unui M3 sedan sau coupe
    8 0
  • Daca si la asta mai comenta cineva chiar eram de tot rasul,vesnic carcotasi. Masina perfecta pt clasa ei. Evident un 911 e altceva la fel si un Jimny :)
    6 1
  • daca nu are punte semirigida pe spate nu e buna... cam neadaptati astia de la beamveu
    6 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru