Interiorul mașinilor electrice în viziunea Hyundai: confort sporit și ecran flexibil de 77 inch pentru pasagerii din spate

de Daniel Popescu
Vineri, 25.09.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Hyundai a prezentat modul în care anticipează că va evolua designul interiorului pentru mașini electrice, cu un spațiu generos și ecran OLED flexibil de 77 inch pentru pasagerii din spate.

Hyundai este unul dintre constructorii care mizează puternic pe dezvoltarea de modele electrice, iar constructorul sud-coreean a anunțat o colaborare cu conaționalii de la LG Elecronics pentru dezvoltarea unui interior modern.

Rezultatul este Ioniq Concept Cabin, care iese in evidență prin spațiul generos oferit pentru șofer și pasageri, dar și prin confortul sporit care amintește mai degrabă de interiorul unei case decât de interiorul unei mașini. De altfel, podeaua este realizată din lemn tocmai pentru a determina pasagerii să se simtă ca acasă.

Una dintre principalele atracții este ecranul OLED flexibil cu diagonala de 77 inch care poate oferi simultan conținut multimedia separat pentru doi pasageri. În plus, în tetiere sunt integrate boxe pentru ca fiecare pasager să aibă parte de propria audiție muzicală. Interiorul poate fi echipat și cu un robot care curăță podeaua.

Deși interiorul pare desprins din filmele SF, Hyundai susține că unele elemente de design vor fi incluse în interiorul viitorului model electric Ioniq 5.

Acesta este unul dintre cele trei modele electrice anunțate de Hyundai pentru noul său brand Ioniq și va lua forma unui SUV dezvoltat pe baza conceptului Hyundai 45, prototip expus în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt din 2019.

Noul Ioniq 5 va fi prezentat oficial în prima parte a anului viitor.

În 2022, fanii mărcii asiatice vor face cunoștință cu Ioniq 6, un sedan dezvoltat pornind de la conceptul Hyundai Prophecy. La începutul anului 2024, noul sub-brand lansat de Hyundai va lansa Ioniq 7, un SUV de dimensiuni mari.

Via Hyundai

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru