Îți face cu ochiul? Noua generație Opel Insignia își prezintă nouile faruri LED, botezate IntelliLux

de Mircea Meşter
Miercuri, 09.11.2016
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Opel a prezentat două teasere foto în care avem în față pentru prima dată noiel lumini LED ale celei de-a doua generații Insignia. Modelul german va oferi faruri avansate cu 32 de elemente LED pe versiunile de top.

După ce acum două săptămâni făceam cunoștință cu noua generație Insignia într-o formă camuflată, Opel decide să ne dezvăluie puțin câte puțin din modelul care va prelua dificila misiune de a duce mai departe succesul primei generații a modelului german. 

Deși ne mai depart nu mai puțin de patru luni până la întâlnirea efectivă cu noul Insignia Grand Tourer - noul nume complet al acestui model - berlina celor de la Opel ridică puțin cearșaful pentru a ne arăta o parte din zona frontală.

Avem astfel în față primele imagini cu blocurile optice IntelliLux pe care clienții le vor putea comanda pe noul rival direct al lui Passat, Mondeo, Talisman, Mazda6, 508 și Avensis. Este vorba de cea mai nouă generație de lumini LED dezvoltate de constructorul german, un sistem care va deriva din cel prezent pe recent lansata generație Astra, dar va veni cu îmbunătățiri sensibile. Vor exista, astfel, 32 de elemente LED în interiorul farului, acestea fiind capabile să lumineze la 400 de metri în fața mașinii fără ca fasciclulul segmentat să îi deranjeze pe ceilalți participanți la trafic.

"Imediat după ce mașina părăsește zona urbană, farurile IntelliLux pornesc automat și își adaptează constant lungimea și distribuția fasciculului la situațiile din trafic.

Acest lucru se întâmplă indiferent dacă mașina traversează zone urbane, șosele extraurbane, autostrăzi sau dacă virează. Opel Insignia transformă literal noaptea în zi fără să-i deranjeze pe ceilalți șoferi", spun cei de la Opel în comunicatul oficial.

Noua generație Opel Insignia va fi prezentată oficial în luna martie 2017, în cadrul Salonului Auto de la Geneva.

Comentarii (2)

  • Cu siguranta mult mai aratoase decat Octavia Facelift !
    8 1
  • martrix
    Orice este mai aratos decat Octavia Facelift
    7 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru