Jeep Wagoneer S va fi cel mai rapid model din istoria mărcii. Electric, bineînțeles

de Silvian Irimia
Sambata, 24.02.2024
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Jeep vine cu niște planuri mărețe pentru viitorul apropiat, după cinci ani consecutivi de scădere a vânzărilor. Pentru 2025, cei de la Jeep vor să lanseze 5 modele noi și reactualizate, menite să extindă gama oferită.

Anul 2025 va fi unul destul de important pentru cei de la Jeep. Compania americană va avea la vânzare două modele electrice, cât și o gamă mai largă de mașini plug-in hybrid. Antonio Filosa, noul director executiv al celor de la Jeep, a informat lumea despre planurile companiei pentru anul viitor și strategia sa de a-și crește cota de piață.

Jeep Wagoneer S va intra în producție în al doilea trimestru al acestui an, înainte de a fi pus în vânzare în trimestrul trei, la final de an. În momentul când acesta va fi pus la vânzare, va fi cel mai rapid model Jeep fabricat vreodată, atingând 100 de km/h în mai puțin de 3.5 secunde.

Wagoneer S are 600 de cai putere și are la bază platforma STLA Large. Este o platformă modulară din cadrul grupului Stellantis, pe care este făcut și noul Recon, care ar trebui să fie lansat înainte de sfârșitul anului. Jeep nu a furnizat date specifice pentru producția lui Recon, dar acesta va avea primul său an complet de vânzări în 2025, alături de Wagoneer S.

Gama de modele plug-in hybrid 4xe Jeep va crește și în următorul an.

Un model aștetpat este Gladiator PHEV. În același timp, compania americană planifică să lanseze cinci modele noi sau versiuni actualizate în 2025.

Gama reconfigurată face parte din strategia mărcii de a-și crește cota de piață în SUA, după cinci ani consecutivi de scădere a vânzărilor. Jeep deja pune bazele pentru un 2025 de succes. A redus prețurile mai multor modele pentru 2024, inclusiv Grand Cherokee și Gladiator. Wrangler-ul a primit, de asemenea, o actualizare pentru acest an.

Comentarii (3)

  • Si nu-l va cumpara nici dracu', bine-nteles. :)))
    2 2
  • George Simion
    nu se rastoarna pana prinde suta oare?
    0 0
  • Stefan
    Amenzi mari ..limite de viteze din ce în ce mai mici..și toate mașinile electrice doar de a se lauda cu "de la 0 la 100 sunt bune..:) multă bafta cui își cumpără mașinile electrica de drumeții prin pădure:)
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru