Jeep va lansa noua generaţie Compass anul viitor

de Bogdan Mirică
Joi, 06.12.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Jeep plănuieşte relansarea mărcii la nivel mondial. primele modele care vor marca acest eveniment vor fi noua generaţie Compass şi faceliftul lui Patriot.

De când activează şi pe piaţa din Europa, sub oblăduirea Fiat, Jeep priveşte cu mai multă atenţie gama sa de produse, încercând să se adapteze cerinţelor unui public mai exigent decât în Statele Unite. Constructorul american a realizat că actualele sale modele nu se mai bucură de popularitatea de altă dată, aşa că plănuieşte o relansare a mărcii la nivel mondial.

Primii pioni mutaţi în această direcţie vor fi actualii Compass şi Patriot, două modele cu tradiţie, dar destul de perimate.

Noua generaţie Compass este aşteptată la mijlocul acestui an. Americanii ne promit o restilizare profundă a crossover-ului şi câteva linii de design ce se vor îndepărta de la filosofia rigidă a mărcii. Oamenii de creaţie vor avea mână liberă în încercarea de a crea un model care să îndeplinească mai multe criterii estetice, adaptate fiecărei pieţe mondiale.

Urmareste Automarket
Gama de motorizări va fi şi ea revizuită şi va include un diesel de mici dimensiuni, orientat către piaţa europeană.

Alături de Compass, şi Patriot va primi o cosmetizare binemeritată şi o linie nouă de accesorii.

Tot în viitorul apropiat vom face cunoştinţă şi cu Jeep Liberty, un crossover menit să aducă volum pentru constructorul american. Modelul a fost deja spionat. Dezvoltarea sa se face pe platforma Compact US Wide, dar asta nu înseamnă că nu va fi eligibil şi pentru publicul european.

via autoblog

Comentarii (2)

  • Speram doar sa nu obtina si asta doar 2 stele la crash-teste, precum modelul actual.
    13 4
  • cheltuiala inutila de resurse financiare ....

    am mai spus-o despre modelul asta ca e cea mai urita masina ce o face jeep .... pe linga problemele de fiabilitate .... n-au reusit-o deloc-deloc ! mai bine ar abandona produsul asta; ma intreb de ce se incapatineaza .... in fine .... gusturile nu se discuta ....

    asa ca dpmdv mai bine ar utiliza banii aia sa faca patriot-ul cum trebuie si sa scoata un motor in 4 cilindrii mai bun ca presa de la ei nu prea il agreeaza pe asta ce e oferit acum .... in fine ....

    drumuri bune tuturor !
    5 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru