Ken Block va debuta in WRC in sezonul 2010

De Sebastian Toma
Publicat Vineri, 16.10.2009
Ken Block ar putea pilota in WRC pentru Monster Energy Drink World Rally Team, la bordul unui Ford Focus WRC. Pilotul si cascadorul american va debuta in sezonul 2010, dar nu va alerga in toate etapele.

Celebrul pilot de raliu si cascador Ken Block va debuta in Campionatul WRC in sezonul din 2010. Dupa cum stiti, Ken Block concureaza in Statele Unite ale Americii pentru Subaru, in cadrul campionatului Rally America. Din pacate pentru acesta, japonezii de la Subaru s-au retras din WRC, asa ca este nevoit sa isi caute un alt constructor pentru care sa alerge in campionatul de raliuri, de data aceasta la nivel mondial.

Potrivit unor informatii, Ken Block ar putea sa semnzeze un contract cu Ford, pentru a concura pe un Ford Focus WRC. Alaturi de Ken Block, cei de la Ford l-ar putea angaja si pe Chris Atkinson, de asemenea pilot pentru Subaru. Cei doi au semnat cu Monster Energy Drink World Rally Team, pentru care au filmat deja un spot publicitar.

In prima faza, cei doi vor concura doar in anumite etape ale sezonului 2010 a Campionatului Mondial de Raliuri. Abia in urmatorul sezon, Ken Block si Chris Atkinson vor alerga in toate etapele ale campionatului WRC, avand in vedere dorinta acestora de a castiga un titlu de Campion Mondial.

Pe langa potentialele realizari ale lui Block in WRC, acesta ar putea sa aduca un plus de spectacol in Campionatul Mondial de Raliuri.

Via | Autosport

Comentarii (1)

  • pfff
    una e sa fii pilot de reclame si cascadorii.. si alta sa pilotezi in WRC. A mai avut el tangente cu WRC-ul, insa nu a terminat prea multe etape. Consistenta e un cuvant mai mare decat IMPRESIONANT, de data aceasta.
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru