Kevin Rice, șeful de design Mazda Europe, a părăsit compania: "Ne vor lipsi energia și pasiunea acestuia"

de Cornel Șocariciu
Vineri, 24.08.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Kevin Rice, omul care a coordonat departamentul de design Mazda din Europa, a părăsit compania. Designerul britanic nu a făcut niciun anunț cu privire la direcția pe care dorește să o urmeze.

Kevin Rice, designerul-şef al Centrului de Creaţie Mazda Europa, a părăsit compania japoneză pentru a "urma o carieră în afara Mazda". Este pentru a doua oară când Rice se desparte de constructorul nipon. Între 1995 și 2000, Rice a făcut parte din echipa Mazda și a participat la o serie de proiecte majore, cel mai important fiind RX-8.

Kevin Rice s-a întors în sânul Mazda în toamna lui 2013 și a reușit să-și pună amprenta asupra evoluției designului actual al modelelor Mazda. În trecut, britanicul a făcut parte din echipele de design din cadrul Opel, Italdesign și BMW (13 ani).

"Ca parte a grupului de design global Mazda, Kevin a condus o echipă în Europa care a contribuit semnificativ la succesul afacerii noastre pe Bătrânul Continent, dar și la nivel global. Ne vor lipsi energia și pasiunea acestuia și îi dorim succes în următoarea etapă din cariera sa", a declarat Jeff Guyton, președintele Mazda Motor Europe.

Pentru moment, Kevin Rice nu a făcut nicio declarație cu privire la decizia luată sau direcția pe care dorește să o urmeze.

Totodată, Mazda încă nu are un succesor pentru poziția ocupată până în acest moment de designerul britanic.

Comentarii (1)

  • Sa înțelegem ca Mazda se îndreaptă către Toyota?
    2 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru