Kia a publicat primele imagini reale cu noul EV6 în versiunea GT

de Alexandru Monenciu
Miercuri, 31.03.2021
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Gigantul coreean Hyundai Motor Group a publicat câteva imagini cu noul Kia EV6, în varianta GT, realizate cu ocazia premierei mondiale. Crossover-ul electric promite o autonomie de până la 510 kilometri cu o singură încărcare.

În urmă cu o zi, Kia EV6 a avut premiera mondială în cadrul unui eveniment organizat în Coreea de Sud. Cu această ocazie, constructorul asiatic a publicat detaliile tehnice complete ale crossover-ului electric dezvoltat pe arhitectura E-GMP, la fel ca Hyundai Ioniq 5.

Acum, Hyundai Motor Group a publicat câteva imagini reale cu noul model, care are la bază o nouă filozofie de design intitulată "Opposites United".

Crossover-ul cu zero emisii poate fi comandat în trei versiuni: EV6, EV6 GT-Line și EV6 GT (cel din imagini). Acesta din urmă atinge 100 de km/h în 3.5 secunde și promite o viteză de top de 260 km/h.

Echiparea de bază propune o baterie de 58 kWh și un motor electric capabil de 170 de cai putere. Clienții pot opta și pentru un acumulator de 77.4 kWh.

Autonomia, în cazul celui din urmă, este de circa 510 kilometri.

via Kia

Comentarii (4)

  • Electroaparataj
    Meamaa,cred ca designerul electrocasnicei de mai sus si-a inceput uceinicia la fabrica de roabe.
    19 13
  • Spatele seamana cu un fier de calcat. Poti s-o pui la verticala pana schimbi rufa de pe masa de calcat. Probabil ca apa se pune prin trapa.
    17 16
  • Diesellache
    Roaba ambutisata are botul cu capota bombata cioarda dupa Arteon,montantul A cioarda dupa Mini/Fabia,clantele usilor spate dupa Toyota Chr,Alfa,Leon,clantele incastrate (bucuria iernii cand ingheata)dupa Range,spatele dupa Honda Civic.Originali asiaticii precum bobul de orez lung pe langa ala normal. Pana si jantele le-am mai vazut pe undeva dar nu-mi vine acum in capu' gol unde.
    18 15
  • Nu fiți răi, că-i totuși original designul struțo-cămilei (break? crossover-coupe? hatchback cocoțat-cocoșat?)
    Plus că are și autonomie, și zvâc (GT-ul), deși rămân la ”blasfemia” că hiper-puterea nu rimează cu e-ecologia.

    În fine, doar factorul preț va decide dacă Tesla Model 3 are un nou rival.
    ...Clar că doar dacă n-o să ia foc ca e-Konele - fiindcă sud-coreenele au început să dea rateuri taman pe tarlaua lor forte, fiabilitatea (se înmulțesc și lăcrimațiile ref. la cutii automate înțepenite și după 5-600 km, inclusiv pe hibride.)
    27 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru