Kia introduce versiunea GT Line și pentru Stonic facelift: accesorii speciale de exterior și noutăți la interior

de Cornel Șocariciu
Miercuri, 07.10.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Kia Stonic facelift va fi disponibil și în versiune GT Line. Producătorul asiatic propune noutăți la nivel estetic, dar și câteva elemente speciale pentru interior. Gama de motorizări include și propulsoarele echipate cu sistemul mild-hybrid la 48V.

La începutul lunii august, Kia a publicat primele imagini și detalii referitoare la Stonic facelift. Acum, constructorul sud-coreean anunță că modelul va fi disponibil și în varianta de echipare GT Line.

Conform oficialilor companiei, noile accesorii de caroserie pregătite pentru Stonic facelift GT Line au fost inspirate de cele disponibile pe Stinger GT, Ceed GT și ProCeed GT.

Spoiler-ul frontal a fost ușor remodelat, luminile de ceață au fost mutate, iar splitter-ul integrează și un element metalic. Grila frontală are și ea un design modificat, prizele de aer vor fi vopsite în nuanța plafonului (dacă se comandă versiune cu plafon într-o nuanță diferită de cea a caroseriei) iar capacele oglinzilor au fost finisate în negru. Standard, versiunea GT Line va fi echipată cu faruri cu LED.

În partea din spate, noua variantă de echipare va oferi un spoiler modificat cu două ornamente asemănătoare cu terminațiile unui sistem de evacuare. Totodată, pe hayon își face apariția și sigla GT Line, iar standard asiaticii propun jante din aliaj de 17 inch.

Pentru interior, Kia a pregătit o planșă de bord cu ornamente care imită textura fibrei de carbon, scaunele vor fi îmbrăcate cu material textil și piele artificială, iar pe volan a fost amplasat logo-ul GT Line.

Clienții care aleg nivelul de echipare GT Line vor putea opta pentru motorul pe benzină de un litru echipat cu un sistem mild-hybrid.

Propulsorul este disponibil în versiuni de 100 CP și 120 CP și va putea fi comandat fie cu transmisia manuală inteligentă (iMT), fie cu o cutie automată cu dublu ambreiaj și șapte trepte. Versiunea de 100 de cai putere va fi disponibilă și fără un sistem mild-hybrid și poate fi comandată fie cu o transmisie manuală cu șase trepte, fie cu un automată cu șapte rapoarte.

Conform oficialilor Kia, Stonic facelift GT Line va fi disponibil pentru comandă începând cu ultimul trimestru al anului.

Comentarii (1)

  • sant foarte curios cum functioneaza noua cutie manuala a grupului. oare chiar are acea reducere a consumului din reclama? oare are feeling de manuala ?
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru