Crossover Kia

Luni, 19 Iunie 2023 | Masini electrice si hibride

Kia va extinde gama sa de modele electrice cu o mașină de oraș și un crossover compact

Kia a anunțat că va extinde gama sa de modele electrice cu mai multe modele importante în următorii 4 ani. Printre modele se vor afla și o mașină de oraș nouă, precum și un crossover compact.
Luni, 15 Martie 2021 | Modele noi

Noul Kia EV6, primele imagini ale crossover-ului electric, frate cu Hyundai Ioniq 5

Kia a publicat primele imagini cu EV6, noul său crossover electric care va avea o prezentare completă până la sfârșitul lunii martie.
Miercuri, 07 Octombrie 2020 | Modele noi

Kia introduce versiunea GT Line și pentru Stonic facelift: accesorii speciale de exterior și noutăți la interior

Kia Stonic facelift va fi disponibil și în versiune GT Line. Producătorul asiatic propune noutăți la nivel estetic, dar și câteva elemente speciale pentru interior. Gama de motorizări include și propulsoarele echipate cu sistemul mild-hybrid la 48V.
Miercuri, 26 Iunie 2019 | Modele noi

Kia a prezentat noul XCeed: versiunea cross a hatchback-ului compact are o gardă la sol mai mare, un instrumentar digital de bord și motoare de până la 204 CP

Kia XCeed completează gama de modele de clasă compactă din portofoliul constructorului asiatic. Modelul propune o gardă la sol mai mare, un post de conducere înălțat și o suspensie modificată. Noul XCeed va fi disponibil începând cu al treilea trimestru al anului curent.
Joi, 31 Martie 2011 | Concepte

Kia prezintă conceptul unui crossover electric la Seul

Kia vine la Salonul Auto de la Seul cu un crossover electric de 109 CP care se încarcă în cinci ore şi jumătate şi poate parcurge 200 kilometri. Modelul este un concept futurist şi prefigurează viitorul mărcii în domeniu.
Vineri, 12 Martie 2010 | Video

VIDEO: Faceti cunostinta cu noul Kia Sportage!

Kia a publicat recent o serie de filme de prezentare ale noii generatii Sportage, crossover-ul dezvaluit saptamana trecuta in Europa. Noul model va fi nevoit sa isi asigure aceeasi popularitate ca cea a predecesorului.

Tag-uri similare

Kia Sportage, noul Kia Sportage, crossover Kia
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru