VIDEO: Faceti cunostinta cu noul Kia Sportage!

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 12.03.2010
Kia a publicat recent o serie de filme de prezentare ale noii generatii Sportage, crossover-ul dezvaluit saptamana trecuta in Europa. Noul model va fi nevoit sa isi asigure aceeasi popularitate ca cea a predecesorului.

Comentarii (11)

  • kia
    Super tare masinuta
    10 1
  • E clar peste Duster, din toate punctele de vedere.
    11 8
  • si foarte fiabile, in general
    9 2
  • NU se compara cu duster...ala e pentru oameni ieftini asta pentru oameni normali
    8 14
  • Comparatii nereusite
    E clar peste Duster...mai ales la pret! Aproape 18.000 euro cu tractiune fata si peste 21.000 euro cu 4X4! Preturi promotionale pt varianta pe benzina la modelul actual, cel nou s-ar putea sa fie la fel sau chiar mai scump! Duster-ul benzina 4X4 varianta cea mai dotata (Laureat) este...14.000 euro! Cum puteti compara masini intre care exista diferente de pret de aproape 50%!!?? Pastrand proportia ar trebui comparat cu Ford Kuga sau Outlander sau chiar cu X3...si atunci mai vorbim! Trecand peste aceste comparatii nereusite ale romanului de rand, masina este intr-adevar o reusita ca design!
    12 2
  • Sportage-ul este pt oameni normali (ca venituri, cred ca la asta te referi)????!!!!! In ce tara? In Romania, unde salariul mediu abia daca ajunge la cateva sute de euroi!?? Daca este intr-adevar 17-18000 euro cum spune cineva mai sus, este pt cei care ori fura ori au venituri mult peste medie! Chiar comparatii nereusite!!!
    13 2
  • @Sorin
    Sorine astia nu sunt ca noi, ei n-au nevoie de servici... "dau cu zaru 6:5" :))). In conditiile in care salariul mediu!!! este de 300E si stim cu totii ca marea majoritate nu castiga lunar nici macar atat, in Romania 20.000E chiar nu va ca fiind o suma pt oameni "normali".
    2 1
  • Design-ul totusi...
    Masina arata super..
    Desi nu recunoastem mereu, frumusetea atrage indiferent daca e insufletita sau nu.
    Daca e dublata si de o fiabilitate dovedita in cazul lui Kia, se anunta un mare succes.
    Nefiind partizanul vre unei marci ii mult doresc succes si de ce nu as dorii un drive test.......
    4 1
  • marius
    de ce?
    de ce mi se pare ca spatele seamana cu cel de la astra, bordul este asemanator cu cel de la golf, iar volanul pare de honda???
    0 4
  • montrax
    oauu
    frate calitate la milimetru..ce duster!!! nu intra comparatie ..decat ligheanul de 17000 de euro mai corect 21000 pe kia! sunt tari, bravo lor, nu jepcari by RenaulT! sa aiba bafta ca sunt foarte corecti la ceea ce ofera...calitate, comfort si siguranta! Nu am kia dar daca ar exista bani, probabil ca ar putea fi o optiune acest superb suv !
    3 0
  • pret calitate e ok
    Cum a spus si montrax calitate la milimetru, in plus 7 ani garantie, care spune cam mult.. nu credeti?
    Eu nu prea am condus Kia pana acum, nu am reusit sa fac vreun test drive cu noul Sportage si pur si simplu il voi comanda si cumpara cash cel 2.0 crdi 136 4x4 premium, navigatie,trapa,xenon. Singura chestie care am facut-o, a fost sa ma sui in ea si sa o pipai putin.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru